Mutfak Püf Noktaları Bim in Bulaşık Makinesi Deterjanını Kullananlar Var mı?

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
ben sürekli calgonit kullanıyorum

yeni adıyla finish. Çevremde Bim in deterjanını

kullananlar çoğunlukta , baktım Henkel üretmiş aklım karıştı kullansam mı

kullanmasam mı ?? Kullananlar çok memnun..

Tabletler yerine toz dederjan mı kullanmak gerek acaba ? 65 derecede yıkarım

hep , toz kullanmak daha mı sağlıklı ...

sağlıklı diye bişey yokki hepsi aynı kimyasal, zaten durulandığı için sabun kalmıyordur umarım.
ben karışık kullanıyorum, pril ve calgonit ama prilden memnunum daha parlak yapıyor. calgonit kaşıklarımı kararttı sanki.

bende çevremdekilerin memnuniyeti üzerine aldım bimin tabletini güzel yıkıyo bi sorun yok ama ben makinem çok dolu olduğu zmanalar calgonit atıyorum sanki diğeri temizlemiycek gibi geliyo nedense

bugün makinaya calgoniti yarıya kırıp koydum ve ağzına kadar doluydu bulaşıklarım.

güzel yıkanmış.

bende hep calgonit kullanırdım arkadaslar bu sefer bim den aldım oda guzel yıkıyo bastan temız yıkamaz bulasıklarda kalıntı kaır dıye korktum ama aynı calgonıt gıbı bır farkı yok yani.

Bim'inki de güzel,annem kullanıyor bazen,bu arada ben de finish kullanıyorum,dün forumdan okudum,bazı arkadaşlar yarım kullanıyormuş tableti,ben de kırıp yarısını koydum dün,sonuç aynıydı,güzel yıkanmıştı bulaşıklarım.

niye yarım koyuyorsunuz kızlar, banyo yaparkende 1 damla şampuanla yıkansak içimize sinermi, bana 1 tablet b ile az geliyor açıkçası. normali neyse onu koyarım. bazılarıda hiç deterjan koymuyormuş, yok artık yağlı yağlı yiyelim içelim .

Bim'in toz deterjanını, tuzunu ve parlatıcısını kullanıyorum. Servisten gelen adam "sadece calgonit kullanın" demişti ama ben takmıyorum. Numune olarak çıkan calgonit tabletleri de kullandım, hiçbir fark göremedim. Uzun vadede de bir zararı olacağını sanmam. Bunların hepsi firmaların karşılıklı anlaşması gibi geliyor ve beni ilgilendirmiyor.

Ben de 1 yıldır bimin tabletini kullanıyorum çok memnunum arada bingo ve calgonit de kullandım aralarında bir fark göremedim:hulya:

bimin parlatıcısı ve tuzu iyi ama deterjanı yağsız bulaşıklar dışında pek randımanlı değil...ama finishe verilen para da abartı...ben bingodan çok memnunumalkisalkisalkis

bende 1 senedir bim toz deterjanını kullanıyorum.tabletten daha ucuz.çokda güzel yıkıyo.parlatıcı da bimin kullanıyorum arada elma sirkesi kullandığım da oluyo mikropları öldürüyomuş.kimyager tanıdık var elma sirkesi kullanın diyo.

benim ablam bikeresinde makineye deterjan koymayı unutmuştu ve bulaşıklar yıkandığında gayet temiz görünüyordu=) bulaşıklar yüksek sıcaklıkta yıkandığı için temizleniyor,tabi o şekilde yıkamak içimize sinmez.Biminki ile finish arasında pek fark yok gibi geldi bana.o yüzden çok fazla para vermeye gerek yok gibi geliyor bana

bende calgonit kullanıyorum ama bitince bim inkini deniycem ayrıca calgoniti yarımda kullanıyorum temiz çıkıo

bizde evde kullanıyoruz gayette memnunuz.. bir sorun olmadı

bende calgonit kullanıyorum ama bitince bim inkini deniycem ayrıca calgoniti yarımda kullanıyorum temiz çıkıo

Aynen bende 1 aydır calgonit tableti yarıya kırıp kullanıyorum gayet temiz ve

bulaşıklarda deterjanlıymış gibi bir his olmuyor.

uzun süre bimin tabletini kullandım bir sorun yoktu ama son aldıklarım makinede erimedi bulaşıklarım temiz yıkanmadı.böyle olunca finish aldım.bundan memnunum güzel yıkıyor
şu yarısını kullanma fikride güzelmiş bende deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…