BİM e gıdıyorum:)))) BİM bagımlısı olan var mı??? :)

tokyoo

kaçıncı sınavımda kucagımdasın???
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
2.502
440
128
bimdekı urunlerın cogunu kalıtelı ve uygun buluyorum...bugunde yenı seyler gelmıs.. bı bakayım:))

​Çevremde bimden çok alışveriş yaapn var yiyecek ve içecek için çok ucuz diyorlar bizde gittik bir kaç. kere annemle ama genellikle markası bilindik olmayan yiyecekler ucuz diger aynı markalı olanlar aynı geldi bana yinede bilemiyorum insanlarda güvenmedigi markaları alamazlar sonuçta bagımlısı degilim o yüzden ama tekstil ürünleri güzel gibime geliyor.

Bildiğim kadarıyla ordaki bazı ucuz ürünler bazı tanıdık markaların yan urunleri. urunlerin etiket bilgilerini incelerseniz üretici firmalari görebilirsiniz. etiketlerine bakıp güvenilir firmaların ürünlerini almak daha mantıklı bence.

yiyecek için çok güveilir gelmiyor bana..bilinmeyen marka ve ucuzluk olunca nedense içime sinmiyor..ama sadece şu badem şekeri var pakette..ona bayılıyorum..:1:

güzel bişiler geliyo ve sabah erken saatlerde bitmiş oluyo ekmeğin iyisi bile bazen :26:
bu arada görümceciim öledir nolsa bime koşar benimkide bigün ya ne gördün sen bu bimde dedi gülmekten öldüm su alacak olsa bimden alır o derece :1: canım ablam benim :23: ööle çok abartılıcak bişileri yok bazen tekstil oyuncak anlamında filan bişiler oluyo güzel aslında gitmeyelide epey oldu :1:

Son düzenleme:
Back