- 21 Kasım 2023
- 137
- -58
- Konu Sahibi Ceydaa3435
Sohbetini özleyip yazdım keşke yazmasaydımsafa yatmayın
sevgilisi olan insana yazmak da ne mana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sohbetini özleyip yazdım keşke yazmasaydımsafa yatmayın
sevgilisi olan insana yazmak da ne mana
Yok artık saçmalama lütfenGerçekten arkadaşım yoktu. Şuan çok üzgün ve ben eskidi gibi onun yanında olmak istiyorum onu yalnız bırakmak istemiyorum
Aramızda 5 yaş fark var. O en başından beri yaşımı sorun ediyordu ben haziran ayında reşit olucam, tutturmuştu Haziran olana kadar arkadaş gibi konuşalım diyordu. Arkadaş gibi mesajlasmadik ama olmadı öyle yani baya sevgili gibi konuşuyorduk.Aylar geçti birden dediki böyle olmuyor sana karşı kötü hissediyorum falan yine arkadaş gibi yazışalım. Ama bana o kadar soğuk davranmaya başladı ki bende sürekli sorularla triplerle onu sıktım. Beni çok darliyorsun dedi sonra bi baktım ki engellemiş. Sizce engeli kaldırır mı?
insanlari darlamayi birakinHayatında bazı sıkıntıları vardı. Aniden bana iyi birisin bari arkadaş kalalım dedi tamam dedim ama o kadar soğuktu ki her saat ona mesaj attım neden böylesin falan yazıyordum. O da yeter beni darlamandan bıktım yazıp bir hafta sonra instadan engelledi. Ben özledim onu görmek istiyorum. Onun iş yerine gidip sanki tesadüfen karşılaşmış gibi yapsam orada onu görmezden gelsem acaba aklına birşeyler gelip mesaj falan atarmı sizce olur mu? ya da yılbaşını kutlamak için mesaj atsam mı? Lütfen biri aydınlatsın ya morallerim çok bozuk
Çok pişmanım gerçekteninsanlari darlamayi birakin
taciz edip edip kotu niyetim yoktu diyorsunuz
zor günlerinde yanındaydım kafasıyla senin sevgiline başka bir kız mesaj atsa aynı hassasiyeti gösterir miydin?Zor günlerinde hep yanındaydım o da öyle. Konuşmak istemiştim yeri bende çok ayrıydı
Pismanim diyip sonra da yaninda olmak istiyorum yaziyorsun ama iyi misin?Çok pişmanım gerçekten
Bir yıldır psikolojik tedavi görüyor o yüzden yanında olmak istedim. Ayrıca bir tane daha sevgilisi vardı o zaman onun yanında olmuştum sabah akşam ona iyi geldiğini söylemiştiPismanim diyip sonra da yaninda olmak istiyorum yaziyorsun ama iyi misin?
Milletin yarabandi olmak hosuna gidiyorsa kösede bekle madem ne diyimBir yıldır psikolojik tedavi görüyor o yüzden yanında olmak istedim. Ayrıca bir tane daha sevgilisi vardı o zaman onun yanında olmuştum sabah akşam ona iyi geldiğini söylemişti
Boşa çıkmışken teselli ayağına araya sıvışın evet. Adamın bu çok üzgünüm böyle olsun istemezdim tavırlarınızı yiyeceğini mi sanıyorsunuz? Barışır onlar, siz daha fazla bir şey yapmazsanız tabiiGerçekten arkadaşım yoktu. Şuan çok üzgün ve ben eskidi gibi onun yanında olmak istiyorum onu yalnız bırakmak istemiyorum
Ya pişmanım üzgünüm diyorum lütfen böyle şeyler söylemeyin rica ediyorumBoşa çıkmışken teselli ayağına araya sıvışın evet. Adamın bu çok üzgünüm böyle olsun istemezdim tavırlarınızı yiyeceğini mi sanıyorsunuz? Barışır onlar, siz daha fazla bir şey yapmazsanız tabii
Söyleyeceğim.Ya pişmanım üzgünüm diyorum lütfen böyle şeyler söylemeyin rica ediyorum
Hatayı bilmeden değil bilerek yapmışsınız. Sevgilisi olduğunu bildiğiniz birine yazmak neyin kafası tam olarakÖnceden konuştuğum biri vardı ben bu adamdan hoşlanıyordum açıkçası. Her gün konuşurduk çok samimiydik, sonradan bu adamın sevgilisi oldu ve bana soğuk yapmaya başladı bende onu engelledim. Geçen gün engeli kaldırıp nasılsın diye mesaj attım ve bana saydırmaya başladı. Meğersem bu adam bi arkadaşına eski mesajlarında benden bahsetmiş sevgilisi ben mesaj atmadan bir hafta önce onları görmüş soğuk davranmaya başlamış. Üstüne benim mesajımı görünce de ayrılmış. Mesajı nasıl gördü derseniz adamın instagramı kadında açıkmış haberim yoktu. Evlenme planları yapıyorlardı istemeden onların ayrılmasına sebep oldum böyle olsun istememiştim çok üzgünüm ne yapabilirim sizce?
şimdi burada, adamın hangi dönemde arkadaşına senden bahsettiğini bilmiyoruzÖnceden konuştuğum biri vardı ben bu adamdan hoşlanıyordum açıkçası. Her gün konuşurduk çok samimiydik, sonradan bu adamın sevgilisi oldu ve bana soğuk yapmaya başladı bende onu engelledim. Geçen gün engeli kaldırıp nasılsın diye mesaj attım ve bana saydırmaya başladı. Meğersem bu adam bi arkadaşına eski mesajlarında benden bahsetmiş sevgilisi ben mesaj atmadan bir hafta önce onları görmüş soğuk davranmaya başlamış. Üstüne benim mesajımı görünce de ayrılmış. Mesajı nasıl gördü derseniz adamın instagramı kadında açıkmış haberim yoktu. Evlenme planları yapıyorlardı istemeden onların ayrılmasına sebep oldum böyle olsun istememiştim çok üzgünüm ne yapabilirim sizce?
Hayır işine gelmez.adamla konuş kızla seni konuştursun. adamın hiçbir suçu olmadığını, aralarında herhangi bir ilişki olmadığını açıkla. barışırlar belki