bilkent üniversitesi hakkında

cecece123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
115
0
96
Ankara
arkadaslar bu yıl üniversiteye gideceğim..bilkentin iktisadi idari birimler bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz.sizce hangi böllümü tercih etmeliyim iktisat,işletme,uluslararası ilişkiler veya siyaset bilimi..benim aklımda uluslararası ilişkiler var ama hala henüz tam anlamıyla bilemiyorum.bu bölümü okuyan ya da bitiren arkadslar yardımcı olabilirler mi??

Arkadaşlar Bilkenti gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz,size gerek eğitim hayatınız için gerekse hayata olan duruşunuz için yeni bir dönem başlatacaktır.Hazırlık zor ingilizceyi 1 senede akademik olarak öğrenmeniz gerekiyor fakat okul size her anlamda 5 sene ve sonrasında fırsatlar sunar,emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz bir okul

peki her bölüm için mi ben işletme istiyorum mesela ama herkes işletme mezunu çok fazla bir numarası yok sektörün işletme mezununa ihtiyacı yok diyor o yüzden biraz fakülte hakkında da bilgi verebilirsen çok sevinirim işletme fakültesi hakkında.bilkentte mi okuyrosun bu arada?teşekkürler ayrıca

evet bende uluslararası ilişkiler hakkında bilgi edinmek istiorum..genel olarak bilkentin iktisadi idari birimler bölümleri hakkında ne düşünüorsnz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…