Ben orada doğum yaptım genel olarak memnundum sadece bebek kanala girmediği için ve doktorlar normal doğum yapmam için uğraştığı için çok zorlandim, daha doğrusu doğum animda gelen doktor beni çok zorladı illa ki normal olacak diye bir o doktor birde bir tane ebe vardı onlar disinda herkes gayet iyi ve anlayisliydi doğum sonrasında da herkes ilgiliydi.Kizlar dogumum muhtemelen ankara'da olacak arastirmalarim beni hep Bilkent sehir hastanesine itiyor cogu kisi memnun.Deneyimi olanllar tecrubelerini paylasabilir mi ve memnun kaldiginiz doktoru payllasabilir misiniz ?
odalar nasildi canim?dogumdan once de orada mi takipliydin doktorun kimdi?Ben orada doğum yaptım genel olarak memnundum sadece bebek kanala girmediği için ve doktorlar normal doğum yapmam için uğraştığı için çok zorlandim, daha doğrusu doğum animda gelen doktor beni çok zorladı illa ki normal olacak diye bir o doktor birde bir tane ebe vardı onlar disinda herkes gayet iyi ve anlayisliydi doğum sonrasında da herkes ilgiliydi.
Ben 19 haftalıkken oraya gitmeye başladım belli bir doktorunuz yok orada malesef kim denk gelirse, ama doktorlar genel olarak iyi zaten Necati bey var o çok övüluyor ban hiç denk gelmedi, odalar tek kişilik ve iki kişilik olarak var ben 2 kişilik odada kaldım doğumdan sonra gayet rahattı, doğum sancısını ve doğumu gerceklestirdiginiz oda tek kişilik zaten, doğumunuz bitince bebeğin ve sizin muayeneleriniz yapılıyor, bebek giydiriliyor ve alıp servisteki odaya geçiyorsunuz.odalar nasildi canim?dogumdan once de orada mi takipliydin doktorun kimdi?
Anladim canim cok tesekkur ederim etlik sehir hastanesi ile bilkent arasinda kalmistim sanirim bilkentte dogum yapan herkes memnun insallah ben de sorunsuz atlatirimBen 19 haftalıkken oraya gitmeye başladım belli bir doktorunuz yok orada malesef kim denk gelirse, ama doktorlar genel olarak iyi zaten Necati bey var o çok övüluyor ban hiç denk gelmedi, odalar tek kişilik ve iki kişilik olarak var ben 2 kişilik odada kaldım doğumdan sonra gayet rahattı, doğum sancısını ve doğumu gerceklestirdiginiz oda tek kişilik zaten, doğumunuz bitince bebeğin ve sizin muayeneleriniz yapılıyor, bebek giydiriliyor ve alıp servisteki odaya geçiyorsunuz.
Rabbim yardımcınız olsunAnladim canim cok tesekkur ederim etlik sehir hastanesi ile bilkent arasinda kalmistim sanirim bilkentte dogum yapan herkes memnun insallah ben de sorunsuz atlatirim
Randevulara baktim da ismi yok necati hocanin ayrildi mi acabaNecati hancerlioglu 9 ay gittim canım hocam
Aminn canim hepimizinRabbim yardımcınız olsun
ay necati beye hic randevu yok kimisi sabah erkenden gidip sira al sali ve oersembe orda demis kimi carsamba orda demis nasil yapacagim ya bilginiz var miNecati hancerlioglu 9 ay gittim canım hocam
Merhaba sabah erkenden gideceksiniz eğer olmazsa odasına gidin hocam muayene olamıyorum randevud3 bulamıyorum deyinay necati beye hic randevu yok kimisi sabah erkenden gidip sira al sali ve oersembe orda demis kimi carsamba orda demis nasil yapacagim ya bilginiz var mi
hergun orda mi acaba siz hangi gunler gidip buluorsunuz?evim uzak riske atmak istemiyorum daMerhaba sabah erkenden gideceksiniz eğer olmazsa odasına gidin hocam muayene olamıyorum randevud3 bulamıyorum deyin
Ben etlikte oturuyorum :)hergun orda mi acaba siz hangi gunler gidip buluorsunuz?evim uzak riske atmak istemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?