Bilkent sehir hastanesinde dogum ve doktor onerisi

Kushi_

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
1.441
1.787
53
Kizlar dogumum muhtemelen ankara'da olacak arastirmalarim beni hep Bilkent sehir hastanesine itiyor cogu kisi memnun.Deneyimi olanllar tecrubelerini paylasabilir mi ve memnun kaldiginiz doktoru payllasabilir misiniz ?

Kizlar dogumum muhtemelen ankara'da olacak arastirmalarim beni hep Bilkent sehir hastanesine itiyor cogu kisi memnun.Deneyimi olanllar tecrubelerini paylasabilir mi ve memnun kaldiginiz doktoru payllasabilir misiniz ?
Ben orada doğum yaptım genel olarak memnundum sadece bebek kanala girmediği için ve doktorlar normal doğum yapmam için uğraştığı için çok zorlandim, daha doğrusu doğum animda gelen doktor beni çok zorladı illa ki normal olacak diye bir o doktor birde bir tane ebe vardı onlar disinda herkes gayet iyi ve anlayisliydi doğum sonrasında da herkes ilgiliydi.

odalar nasildi canim?dogumdan once de orada mi takipliydin doktorun kimdi?

odalar nasildi canim?dogumdan once de orada mi takipliydin doktorun kimdi?
Ben 19 haftalıkken oraya gitmeye başladım belli bir doktorunuz yok orada malesef kim denk gelirse, ama doktorlar genel olarak iyi zaten Necati bey var o çok övüluyor ban hiç denk gelmedi, odalar tek kişilik ve iki kişilik olarak var ben 2 kişilik odada kaldım doğumdan sonra gayet rahattı, doğum sancısını ve doğumu gerceklestirdiginiz oda tek kişilik zaten, doğumunuz bitince bebeğin ve sizin muayeneleriniz yapılıyor, bebek giydiriliyor ve alıp servisteki odaya geçiyorsunuz.

Anladim canim cok tesekkur ederim etlik sehir hastanesi ile bilkent arasinda kalmistim sanirim bilkentte dogum yapan herkes memnun insallah ben de sorunsuz atlatirim

ay necati beye hic randevu yok kimisi sabah erkenden gidip sira al sali ve oersembe orda demis kimi carsamba orda demis nasil yapacagim ya bilginiz var mi
Merhaba sabah erkenden gideceksiniz eğer olmazsa odasına gidin hocam muayene olamıyorum randevud3 bulamıyorum deyin

Merhaba sabah erkenden gideceksiniz eğer olmazsa odasına gidin hocam muayene olamıyorum randevud3 bulamıyorum deyin
hergun orda mi acaba siz hangi gunler gidip buluorsunuz?evim uzak riske atmak istemiyorum da

Kızlar selam ben de 2020 yılında Bilkent şehir hastanesinde doğum yaptım. İmkanları güzel tek kişilik oda verdiler aynı odada hem sancımı çektim hem doğumumu yaptım. Ama benim sıkıntım benim açılmam yavaş ilerliyordu çok uzun süre sancı çektim sezaryen yapın ya da suni sancı verin dedim ikisini de yapmadılar. Normal doğal doğum politikamız var dediler. Epidüral anestezi istedim, doktor saat geç bu saatte anestezicimiz yok falan filan dedi onu da yapmadılar. Neredeyse bir gün boyunca baya sancı ve acı çekti yani :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…