- 6 Mayıs 2024
- 195
- 81
- 13
- 30
- Konu Sahibi Deniz1esin
Ben 29 siz kaç yaşındasınız ve nerelerde oturuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 27 çankırı'dan gelip gidiyorumBen 29 siz kaç yaşındasınız ve nerelerde oturuyorsunuz
Bende Yenimahalle’den. Memnun oldum bu aradaBende 27 çankırı'dan gelip gidiyorum
Bende memnun oldumBende Yenimahalle’den. Memnun oldum bu arada
3 yada 4Merhaba kızlar aşılama için çagirmislardi henüz adet olamadım genellikle adetin kaçıncı gitmem gerekiyor?
Bana doktor 2.gün gel demişti 3.günü mü gidiyim sizce3 yada 4
Siz adet oldunuz mu ?Bana doktor 2.gün gel demişti 3.günü mü gidiyim sizce
Daha olmadım 1 hafta da geciktim bekliyorum olursam gidicem aşılama için hastaneye adet belirtilerim var ama göğüslerim falan hassaslaştı sivilcem çıktı inşallah haftasonuna denk gelmezSiz adet oldunuz mu ?
Bende aynı durumdayım zaten yarın sabaha kadar gelmezse bayram sonrasına bırakıyorum aşılamayı yetişmiyorDaha olmadım 1 hafta da geciktim bekliyorum olursam gidicem aşılama için hastaneye adet belirtilerim var ama göğüslerim falan hassaslaştı sivilcem çıktı inşallah haftasonuna denk gelmez
Nasip hayırlısı olsun inşallah pazartesi falan olursam çarşamba giderim hastaneye işte duruma göreBende aynı durumdayım zaten yarın sabaha kadar gelmezse bayram sonrasına bırakıyorum aşılamayı yetişmiyor
Gittinjz mi hastaneye?Nasip hayırlısı olsun inşallah pazartesi falan olursam çarşamba giderim hastaneye işte duruma göre
Maalesef hala adet olmadım ağrım var ama kan gelmiyo son iki günüm. Çarşamba ya da perşembe olursam en kötü cuma günü giderim inşallah olurum biranönce öneriniz var mı hayıt tohumunu kaynatıp içtim 1 bardak bide rahim masajı var adetin gelmesi için yaptım da ağrıö var gelmiyo başka napabilirimGittinjz mi hastaneye?
Bende bulunduğum şehirde doktora gittim baya hormonlarım yükselmiş sonra tarlusal verdi 3 gündür adet görüyorum ama şehir hastanesine dönmedim çünkü araya bayram girecek doktor demişti bayramdan en az 10 gün önce gelmen gerekiyor diye aşılama için artık bir sonraki adette giderim sende bir an önce git bi doktora görünMaalesef hala adet olmadım ağrım var ama kan gelmiyo son iki günüm. Çarşamba ya da perşembe olursam en kötü cuma günü giderim inşallah olurum biranönce öneriniz var mı hayıt tohumunu kaynatıp içtim 1 bardak bide rahim masajı var adetin gelmesi için yaptım da ağrıö var gelmiyo başka napabilirim
Adet olmasam bile gitsem mi doktora?Bende bulunduğum şehirde doktora gittim baya hormonlarım yükselmiş sonra tarlusal verdi 3 gündür adet görüyorum ama şehir hastanesine dönmedim çünkü araya bayram girecek doktor demişti bayramdan en az 10 gün önce gelmen gerekiyor diye aşılama için artık bir sonraki adette giderim sende bir an önce git bi doktora görün
Niye zaten yumurta büyütmek için hap vermiyolar mı neden 10 gün önceden gitmek gerekiyor ki bayramdam 1 hafta sonra kontroller olmaz mıBende bulunduğum şehirde doktora gittim baya hormonlarım yükselmiş sonra tarlusal verdi 3 gündür adet görüyorum ama şehir hastanesine dönmedim çünkü araya bayram girecek doktor demişti bayramdan en az 10 gün önce gelmen gerekiyor diye aşılama için artık bir sonraki adette giderim sende bir an önce git bi doktora görün
Şöyleymiş 5 gün klomen yada famera 6. gün çatlatma iğnesi 7-8.aşılama benim tam bayrama denk geliyorNiye zaten yumurta büyütmek için hap vermiyolar mı neden 10 gün önceden gitmek gerekiyor ki bayramdam 1 hafta sonra kontroller olmaz mı
Ben şehir dışından gidip geldiğim için burda doktora gittim hormonlara baktırdımAdet olmasam bile gitsem mi doktora?
Klomene adetin 2.günümü yoksa adet bitiminde mi başliyoruzŞöyleymiş 5 gün klomen yada famera 6. gün çatlatma iğnesi 7-8.aşılama benim tam bayrama denk geliyor