Bilkent şehir hastanesi aşılama ve tüp bebek sürecinde olanlar

Deniz1esin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
195
81
13
30
Herkese merhaba arkadaşlar Bilkent şehir hastanesinde aşılama sürecindeyim son aşılama için bekliyorum oda tutmazsa tüp bebeğe geçicem. Buralarda okuyorum ve duyuyorum gurup kuranlar var birbirinden haberdar olup iletişimde olanlar var. Aynı hastanede aynı işlemlerde olanlar varsa bizde konuşalım fikir alışverişi yapalım

Bende orda tedaviye başlayacaktım en son hsg çektim tüpte şişlik çıktı ilaç tedavisi gördüm Perşembe tekrar dönecem siz hangi aşamadasınız ?

Bana eşimin değerleri düşük olması nedeniyle aşılamanın olmayacağını direkt olarak tüp bebek tedavisi görmem gerektiği söylendi. Hala hsg çekinemedim son adetim bayrama denk gelmişti. Şimdi de adet olmayı bekliyorum.

Benimde eşimin çok düşüktü 1 yıldır takviye alıyor en son bilkentteki doktorun takviyesi olumlu sonuç verdi düzelince de artık aşılama yapabilirsiniz dedi

Benimde eşimin çok düşüktü 1 yıldır takviye alıyor en son bilkentteki doktorun takviyesi olumlu sonuç verdi düzelince de artık aşılama yapabilirsiniz dedi
Eşime varikosel ameliyatı tavsiye edildi. O da en az 1 yıl ileri atıyor bu durumu sanırım. Bakalım hayırlısı, beklemek çok zor

Kaç deneme sonrası tüp bebeğe yönlendiriyorlar birde kaç yıllık

Kaç deneme sonrası tüp bebeğe yönlendiriyorlar birde kaç yıllık evlisiniz?
Temmuzda 4 sene olacak. Valla ben 7 defa aşılama oldum eşimde ve bende de hiç bir sorun yok doğal yolla oldurmaya çalıştılar ama olmuyor yani neden bu kadar uzattılar onu da anlamadım. Ama her hasta aynı olmuyor tahlillerine göre durumuna göre değişiyor yani. Kimisi bir iki deneme sonra tüp bebeğe geçiyor kimisi direk geçiyor kimisi benim gibi sürünüyor

Aynı bende adet günümü bekliyorum gitmek için
Adetim 2 gün geçti fakat hiçbir adet ya da hamilelik belirtim yok. Bundan 10 gün önce de 5 gün süren lekelenmelerim oldu ilk açık pembe sonra koyu kahve. Kist oluşumu falan olabilir mi? Sağ kasığımda derin nefes alınca batma oluyor. Sebebini bilen olursa yardımcı olabilir misiniz

Normalde o lekelenmeleri yerleşme kanaması olarak biliyorum ama kist varsa emin olamadım bence test yapın

Benim süreçte öyle olursa aşılama 2-3 ten sonra direk özele tüp bebeğe giderim baya Bilkentte süreç uzuyor

Peki her aşılama arasında kaç ay gün var ?

Erken gebelik testim negatif çıktı. Ama sağ tarafımda batma var kistten korkuyorum adet olabilirsem hsg çekinip anlayacağız bakalım.

iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimiz güzel haberler alalım . Bu süreçte psikolojiyi sağlam tutmakta çok önemli dediğiniz gibi

Benim aşılama bazen 2 ay peş peşe oldu bazen de bir iki ay arayla oldu dinlenmeye ihtiyacın varsa doktor söylüyor zaten seni bu ay dinlendirelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…