- 6 Mayıs 2024
- 195
- 81
- 13
- 30
- Konu Sahibi Deniz1esin
-
Bende orda tedaviye başlayacaktım en son hsg çektim tüpte şişlik çıktı ilaç tedavisi gördüm Perşembe tekrar dönecem siz hangi aşamadasınız ?Herkese merhaba arkadaşlar Bilkent şehir hastanesinde aşılama sürecindeyim son aşılama için bekliyorum oda tutmazsa tüp bebeğe geçicem. Buralarda okuyorum ve duyuyorum gurup kuranlar var birbirinden haberdar olup iletişimde olanlar var. Aynı hastanede aynı işlemlerde olanlar varsa bizde konuşalım fikir alışverişi yapalım
Ben bir çok kez aşılama oldum son bir tane kaldı o da tutmazsa tüp bebeğe geçireceklerBende orda tedaviye başlayacaktım en son hsg çektim tüpte şişlik çıktı ilaç tedavisi gördüm Perşembe tekrar dönecem siz hangi aşamadasınız ?
Kaç deneme sonrası tüp bebeğe yönlendiriyorlar birde kaç yıllık evlisiniz?Ben bir çok kez aşılama oldum son bir tane kaldı o da tutmazsa tüp bebeğe geçirecekler
Benimde eşimin çok düşüktü 1 yıldır takviye alıyor en son bilkentteki doktorun takviyesi olumlu sonuç verdi düzelince de artık aşılama yapabilirsiniz dediBana eşimin değerleri düşük olması nedeniyle aşılamanın olmayacağını direkt olarak tüp bebek tedavisi görmem gerektiği söylendi. Hala hsg çekinemedim son adetim bayrama denk gelmişti. Şimdi de adet olmayı bekliyorum.
Aynı bende adet günümü bekliyorum gitmek içinBana eşimin değerleri düşük olması nedeniyle aşılamanın olmayacağını direkt olarak tüp bebek tedavisi görmem gerektiği söylendi. Hala hsg çekinemedim son adetim bayrama denk gelmişti. Şimdi de adet olmayı bekliyorum.
Eşime varikosel ameliyatı tavsiye edildi. O da en az 1 yıl ileri atıyor bu durumu sanırım. Bakalım hayırlısı, beklemek çok zorBenimde eşimin çok düşüktü 1 yıldır takviye alıyor en son bilkentteki doktorun takviyesi olumlu sonuç verdi düzelince de artık aşılama yapabilirsiniz dedi
Kaç deneme sonrası tüp bebeğe yönlendiriyorlar birde kaç yıllık
Temmuzda 4 sene olacak. Valla ben 7 defa aşılama oldum eşimde ve bende de hiç bir sorun yok doğal yolla oldurmaya çalıştılar ama olmuyor yani neden bu kadar uzattılar onu da anlamadım. Ama her hasta aynı olmuyor tahlillerine göre durumuna göre değişiyor yani. Kimisi bir iki deneme sonra tüp bebeğe geçiyor kimisi direk geçiyor kimisi benim gibi sürünüyorKaç deneme sonrası tüp bebeğe yönlendiriyorlar birde kaç yıllık evlisiniz?
Adetim 2 gün geçti fakat hiçbir adet ya da hamilelik belirtim yok. Bundan 10 gün önce de 5 gün süren lekelenmelerim oldu ilk açık pembe sonra koyu kahve. Kist oluşumu falan olabilir mi? Sağ kasığımda derin nefes alınca batma oluyor. Sebebini bilen olursa yardımcı olabilir misinizAynı bende adet günümü bekliyorum gitmek için
Normalde o lekelenmeleri yerleşme kanaması olarak biliyorum ama kist varsa emin olamadım bence test yapınAdetim 2 gün geçti fakat hiçbir adet ya da hamilelik belirtim yok. Bundan 10 gün önce de 5 gün süren lekelenmelerim oldu ilk açık pembe sonra koyu kahve. Kist oluşumu falan olabilir mi? Sağ kasığımda derin nefes alınca batma oluyor. Sebebini bilen olursa yardımcı olabilir misiniz
Benim süreçte öyle olursa aşılama 2-3 ten sonra direk özele tüp bebeğe giderim baya Bilkentte süreç uzuyorTemmuzda 4 sene olacak. Valla ben 7 defa aşılama oldum eşimde ve bende de hiç bir sorun yok doğal yolla oldurmaya çalıştılar ama olmuyor yani neden bu kadar uzattılar onu da anlamadım. Ama her hasta aynı olmuyor tahlillerine göre durumuna göre değişiyor yani. Kimisi bir iki deneme sonra tüp bebeğe geçiyor kimisi direk geçiyor kimisi benim gibi sürünüyor
Normalde o lekelenmeleri yerleşme kanaması olarak biliyorum ama kist varsa emin olamadım bence test yapın
Peki her aşılama arasında kaç ay gün var ?Temmuzda 4 sene olacak. Valla ben 7 defa aşılama oldum eşimde ve bende de hiç bir sorun yok doğal yolla oldurmaya çalıştılar ama olmuyor yani neden bu kadar uzattılar onu da anlamadım. Ama her hasta aynı olmuyor tahlillerine göre durumuna göre değişiyor yani. Kimisi bir iki deneme sonra tüp bebeğe geçiyor kimisi direk geçiyor kimisi benim gibi sürünüyor
Hep pozitif düşün korkma çünkü biz korktukça başımıza gelir normaldir adette gecikinceErken gebelik testim negatif çıktı. Ama sağ tarafımda batma var kistten korkuyorum adet olabilirsem hsg çekinip anlayacağız bakalım.
Bakalım Perşembe gidecem tekrar ne diyecekler nerden başlayacaklarBenim aşılama bazen 2 ay peş peşe oldu bazen de bir iki ay arayla oldu dinlenmeye ihtiyacın varsa doktor söylüyor zaten seni bu ay dinlendirelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?