Bilken şehir hastanesi ofis histereskopi ve infertilite

gamzeeliiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2024
6
0
1
24
Üç yıllık evliyim üç yıldır korunmamıza rağmen normal yollarla çocuk sahibi olamıyoruz eşimde bir sıkıntı yok ben polikistik Over hastasıyım Amh çok iyi Ankara’da Bilkent Şehir Hastanesi’ne gidiyorum ofis Histereskopi yapılacak daha önce yaptıran var mı yaptırdıktan sonraki süreç nasıl ilerliyor hsg temiz çıktı polip var mı diye bakılacak yardımcı olur musunuz

Rahim filmi çekildiniz mi ? Tüp bebek bölümüne geçince genelde hısterekospi yapıyorlar aşılamalar tamamlandıktan sonra
Başka yerde çektirdim hsg rahim filmim vardı ofis histereskopi yapacaklar polip vs varmı diye esma sarıkaya Çelik doktor da ama ofis cihazı bozukmuş

Eğer pcosdan başka sorununuz yoksa eşinizde de sorun yoksa en az 7-8 aşılama yapıyorlar bilginiz olsun direk tüp bebeğe geçirmiyorlar . Aşılama da nerdeyse aylarınızı yılınızı alıyor . Sadece çok özel nedenlerde işte sperm sorunu vs yada daha büyük sorunlar da iki aşılama yapıp tüpe gönderiyorlar yoksa baya uzun sürüyor ama sizin aşılama da tutarsa şanslısınız

Eğer pcosdan başka sorununuz yoksa eşinizde de sorun yoksa en az 7-8 aşılama yapıyorlar bilginiz olsun direk tüp bebeğe geçirmiyorlar . Aşılama da nerdeyse aylarınızı yılınızı alıyor . Sadece çok özel nedenlerde işte sperm sorunu vs yada daha büyük sorunlar da iki aşılama yapıp tüpe gönderiyorlar yoksa baya uzun sürüyor ama sizin aşılama da tutarsa şanslısınız

Aa gerçekten mi ben 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiyorlar diye duymuştum aşılama da tutma ihtıiimali var mı

Aa gerçekten mi ben 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiyorlar diye duymuştum aşılama da tutma ihtıiimali var mı
Cok büyük sorunları olanları geçiriyorlar iki aşılamadan sonra yoksa baya bi aşılama yapıyorlar . Aşılama da şanslıysan tutar pek tutan yok gibi ama varda ama nadir maalesef

Back
X