arkadaslar pek bi deneyimsizim ama sormaya mecburum..bebegim 34. günlük..sarılık tehlikesi herhangi bi sorunu filan yok..ama 2 gündür cok fazla uyuyo ya memelerim sismekten patlşcak o derece yani emmiyo diye..o kadar cok uyuyo ki 4 saatte bir zorla emziriyorum..ya neden böyle bilmiyorum..geceleri sadece bi kez kalkıyo.ya o uyuyo ben gögüslerimin agrısından sinir krizi geciriyorum..anlamıyorum nasıl ac degil ki bu cocuk..hep uyuyo memedeki süt bitmeden uyuya kalıyo.. ne yapıcam sasırdım ya
böyle sorunlar normal cnm. süt sağma pompası al sütlerini sağ. dolaba at. ben çok çektim süt birikmesinden. nasıl sızladığını nasıl ateş yaptığını çok iyi bilirim. o zamanlar tecrübesizdim. sağmadığıma çok pişmanım. benim kızımda az emerdi. gece çok uyanmazdı. sonra tamamen bıraktı tabi. inş sen öyle sorunlarla karşılaşmazsın.
Merhaba canım benim oğlum doğduktan bır ay sonra sarılığı yani kandaki bilirubin degeri arttı. Hastaneden çıkarken 7,6 idi bır ay sonra 17 oldu. Cok uyuduğu icin doktora götürmüştüm. Tabi minicik bebekten kan aldılar fizyolojik karaciğerden gelen bır sorun mü yoksa kendi kendine gecen anne sutu sarılığı mı. İkinci seçenek çıktı cok sukur. Sutu kesmeye gerek yok cocuga bır zararı da yok ama kan testi şart.