• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biliyorum birçoğunuz bana kızacaksınız ama ne yapayım

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
yaa teyzemin oğluna aşık oldum ya .. nefret ediyorum kendimden 2 yaş büyük bennden .. akraba evliliğine asla olumlu bakmazdım ama onu görünce onunla konusunca kalbim duracak gibi oluyor.. bana aynı duyguları hissettiğini söyledi bundan 1 sene öncesinde.. 3 ay kadar konuştuk görüştük.. ve birden ne olduysa 1 hafta arayıp sormadı ve birdenbire “ bu ilişki olmayacak ayrılalım “ dedi.. hiç bir şey yokken ortada .. ne yapacağımı şaşırdım gurur diye bişe kalmadı artık. ama çok mutsuzum nolur akıl verin .. kimseye aşık olamıyorum 1 yıl geçti ayrılalı ama hala özlüyorum deli gibi .. şimdi gelse tekrar kabul edermiyim ? Hayır . ama bu duygu yoğunluğundan nasıl çıkarım.. Aranızda var mı benim gibi çok yakınına kuzenine v.s aşık olan..:(((

O senin kardeşin, abin her neyse işte. Unutmak zorundasın. Farklı bir akıl vermez kimse. Sanmıyorum.

Akraba evliliğine bende karşıyım. Ama hiçbizaman büyük konuşmamak gerek asla olmaz falan diyemem ama inşallah olmaz.
onu hatırlatıcak herşeyden uzak durmaya çalışın aklınızı başka şeylerle meşgul edin inşallah fazla üzülmeden unutsunuz.

Akraba evliliğine bende karşıyım. Ama hiçbizaman büyük konuşmamak gerek asla olmaz falan diyemem ama inşallah olmaz.
onu hatırlatıcak herşeyden uzak durmaya çalışın aklınızı başka şeylerle meşgul edin inşallah fazla üzülmeden unutsunuz.

evet bende çok karşıyımdır sanırım ben büyük konustum basıma geldi :) artık kuzenim olarak kabul etmeye çalısıyorum yeni insanlar tanımak istiyorum

Çevremde hiç akraba evliliği yok açıkçası bana da tuhaf geliyor kendi kuzenlerimi düşündüm bir an da çok çirkin geldi bu fikir ama kendinizi kötü hissetmeyin, yaşıyorsanız olabilirliği var demek ki bunun. Ama umarım kafanızı toplarsınız. Aileniz nasıl tepki verir ki böyle bir şeye kestirebiliyor musunuz

Dediğin gibi her şeyden önce kuzenin. Bunun farkındasın.
Aklına getirmemeye çalış,aklına gelse bile "zaten olmayacak bir şeydi" de.
Böylelikle bu durumu kabullenmiş olursun.
Başka şeylerle ilgilen,sosyal çevreni genişlet.
Eminim ki beğeneceğin,hoşlanabileceğin birisi çıkacaktır karşına :34:

Kuzen nereden abi kardes oluyormus?

Hatirlatirim Islamda kuzen ile evlenmek bir yabanci ile evlenmek kadar caizdir.

..ve yine hatirlatirim kuzen ile evlenme yasagi Hristiyanlarda vardir.

Simdi siz hangi hükme uyuyorsunuz anlamadim?!

Herkesin kisisel fikri olabilir, misal bende kuzenle evlenemezdim, ama abi ve kardes de degiliz.
Ne kadar abi dersen de hepsi sana namahrem, sende onlara namahremsin ve nikahda düsüyor.

Kuzen nereden abi kardes oluyormus?

Hatirlatirim Islamda kuzen ile evlenmek bir yabanci ile evlenmek kadar caizdir.

..ve yine hatirlatirim kuzen ile evlenme yasagi Hristiyanlarda vardir.

Simdi siz hangi hükme uyuyorsunuz anlamadim?!

Herkesin kisisel fikri olabilir, misal bende kuzenle evlenemezdim, ama abi ve kardes de degiliz.
Ne kadar abi dersen de hepsi sana namahrem, sende onlara namahremsin ve nikahda düsüyor.

Ya kusura bakmayın da çok mu meraklısınız insanların kafasını karıştırmaya ? Konu sahibi unutmak istediğini söylüyor ben de kuzenini kardeşi gibi görmesi gerektiğini söylüyorum. Bu cümleyi kurmak için derin İslami bilgilere sahip olmak gerekmiyor. Komiksiniz.

Ya kusura bakmayın da çok mu meraklısınız insanların kafasını karıştırmaya ? Konu sahibi unutmak istediğini söylüyor ben de kuzenini kardeşi gibi görmesi gerektiğini söylüyorum. Bu cümleyi kurmak için derin İslami bilgilere sahip olmak gerekmiyor. Komiksiniz.

komik olan sizsiniz :33: genel yorumlari okuyarak aciklik getirdim ama siz üzerine atladiniz yazdigimin :32: :9:

Kusura bakmayın, polemik yaratmak istediğimden değil ama tutumunuz hoş değil.
"İslam'da uygun, Hristiyanlık'ta yasak.Siz hangi hükmü uyguluyorsunuz?" ne demek?

Ya ben anlayamıyorum nedir bu kin nedir bu öfke? kuzen evliliği! kardeş gibiymiş... ama kardeş değilizki.. kuzen evliliği kardeş gibiyiz diyenler; sevgilisi ayrılır birinden gider onla ayrıldığı kişiyle çıkar..kanka ayağına erkeklerle ohhhhoooo. Ama sen edebinle seviyorsun anlaşıyorsun evleniyorsun. Namusunla yuva kuruyorsun.. yok kuzen evliliği olmaz yok ayıp yok ensest bilmem ne. Sen istemezsin evlenmezsin ama bu evliliği yapıp çok mutlu olanlar var..kardeş gibiymiş ama kardeş değilsinizki yahu. herkesin yanlışı doğrusu kendine. dinimizden örnek verince çok sinirlenirler zaten.. nedir bu kadar zora giden anlamadım. efendimizin hayatından örnek vermek.. önemli biriya hani o. neyse ya kime neyi anlatmaya çalışıyoruz..

istemeyen evlenmez isteyen evlenir bu da kimseyi ilgilendirmez...herkesin kendi bileceği işş..

Back