biliyorum bir çoğunuz bana kızacaksınız ama ne yapayım..

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
teyzemin oğluna aşık oldum ya .. nefret ediyorum kendimden 2 yaş büyük bennden .. akraba evliliğine asla olumlu bakmazdım ama onu görünce onunla konusunca kalbim duracak gibi oluyor.. bana aynı duyguları hissettiğini söyledi bundan 1 sene öncesinde.. 3 ay kadar konuştuk görüştük.. ve birden ne olduysa 1 hafta arayıp sormadı ve birdenbire “ bu ilişki olmayacak ayrılalım “ dedi.. hiç bir şey yokken ortada .. ne yapacağımı şaşırdım gurur diye bişe kalmadı artık. ama çok mutsuzum nolur akıl verin .. kimseye aşık olamıyorum 1 yıl geçti ayrılalı ama hala özlüyorum deli gibi .. şimdi gelse tekrar kabul edermiyim ? Hayır . ama bu duygu yoğunluğundan nasıl çıkarım.. Aranızda var mı benim gibi çok yakınına kuzenine v.s aşık olan..((

benim annemle babamda teyze çocukları.teyzeninoğlu olmasının olumsuz kızılıcak birtarafı yok bence.sorun o kişinin ayrılmak istemesi yoksa olurdu.neden olmazmış bu konuda bir açıklama yaptımı?

benim annemle babamda teyze çocukları.teyzeninoğlu olmasının olumsuz kızılıcak birtarafı yok bence.sorun o kişinin ayrılmak istemesi yoksa olurdu.neden olmazmış bu konuda bir açıklama yaptımı?
hayır denedim olmadı dedi geldiğimiz raddeyi gözünde çok büyütmüşsün dedi duygularımın yanılgısı dedi..

canım bu tarz örnekler cok var böyle düşünmemelisin utanıcak biri varsa o teyze oğlun seni ortada bırakmış cok ayıp madem emın degılsın hiç baslamamalıydı..bence yeni insanlar tanımaya bak hayatına birini sokmadan kurtulamazsın bu duygudan ve bence dönsede kabul etme bugün bırakan seni tınlamayan yarın hiç tınlamaza bide akraba olunca dahada rahat oluyolar benden söylemesi.

kesinlikle o kadaar haklısın ki.. insan kendini boşlukta hissediyor adeta en yakınım bile beni böyle yarı yolda bırakıyorsa elin adamı ne yapar diyorsun ister istemez güvenin kayboluyor ..

niye kızıcakmışız bizde aynı durumdayız evlendik üstelik
o yurtdışında olduğu için her yıl geldiğinde konusu acılır ama olmaz diyip kapatırdık birlikte olsak bize izin vermezler derdik hep kaçardık kendimizden öyle de bi oldu ki nasip kısmet hepsi :)
şimdi nikahımızı yaptık düğünümüzüğ bekliyoruz.
İnşallah Rabbim seninde gönlüne göre verirde ayrımaz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…