• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinmeyen numaralarda alanlar...

MaLiBu

....mucize.....
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
4.241
12
158
35
Ankara
slmm hanımlar bilinmeyen numaralarda part time full time fln ögrenci çalışıomuş diye duydum bilen eden var mı ?bu konu hakkında bilgisi olan ?

sanırım bu konuda bilgisi olan yok bende öğrenmek isterdim birşeyler öğrenirsen benimlede paylaşırmısın

tabikide paylaşırım...
bi bilen vardır umarım bi ögrenci için büyük bi şans....

türk telekom a bağlı çalışıyorlardır ya da bir danışmanlık şirketine bağlı
bence ona bilinmyen numaralar demeyelm de çağrı merkezi diyelim, saçma geldi bilinmeyen numaralar lafı

arkadaşlar telekom özelliştikten sonra 118 bilinmeyen numaralar servisi de ihaleyle siemens'in call center şirketi tarafından alındı. Siemen veya son adı bildiğim kadarıyla Simtec olabilir orada yapılıyor bu iş, işyeri Kartalda. Siemens call center falan diye aratarak google da bulabilirsiniz belki. bildiklerim bu kadar...

simtec bide güneşli de var. ayrıca bankacılık yolu da açık.ilanları hergün malum kariyer sitesinde yayınlanıyor.

eğer simtec ise onun şuanda ilanı var arkadaşlar.bankacıyız biz sitesinden takip edebilirsiniz.geçen gün gördüm daha

Back