10 günlük yeni doğan bebeğim var 2 satten bir kaldiip emdiriyorum ama sütüm geliyomu gelmiyomu doyyomu kafam takıldı içinde süt olmasa çekmezler dimi boş boş çekmezler dimi 20 dk emzqiroyoruqm akşamları bı saate kadar cikiyo sürekli çiş yapiyo ama hala büyük abdestin yapmadı sizce neden
Anne sütü alan bebeklerde kabızlık görülebiliyor bu dönemde doyduğuna çişli beze göre bakıyorduk yanlış hatırlamıyorsam, sağlık ocağı yakınsa gidip kilosunu ölçtürün takip edin kilo alımına göre. Bir de oradaki ebeye sorabilirsiniz biz kapılarını aşındırmıştık :)
10 günlük yeni doğan bebeğim var 2 satten bir kaldiip emdiriyorum ama sütüm geliyomu gelmiyomu doyyomu kafam takıldı içinde süt olmasa çekmezler dimi boş boş çekmezler dimi 20 dk emzqiroyoruqm akşamları bı saate kadar cikiyo sürekli çiş yapiyo ama hala büyük abdestin yapmadı sizce neden
Yenidogan doneminde gunde 4 tane dolu dolu bwz aliyosaniz doyuyo demektir. Anne sutu alan bebeklerin 10 gune kadar kaka yapmamasini normal karsiliyo doktorlar. Gecerse doktora goturun ama mutlaka