- Konu Sahibi Kibelehatun
Ben de Ayda Ersan'ı, Diba Ayten Yılmaz'ı ve son olarak da Eylül Erdoğan'ı aradım. Aslında hepsinin hocası Diba Hanım. Ama belki de blog sitesindeki açıklamalı anlatımlarından dolayı bana en yakın gelen şu an Eylül Erdoğan. Yine de karar vermiş değilim.
Theta Healing'de siz sadece oturuyorsunuz diyebilirim. :))) Hiçbir şekilde sizde trans, yarı trans, hatta gevşeme bile olmuyor. Bu yapılmaya çalışılmıyor zaten.
Öncelikle terapist sizinle konuşup notlar alıyor. Sonra elinizi tutup kendisi yarı transa giriyor. Siz burada hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Burada sanıyorum aynı ortamdaki insanların beyin dalgalarının etkileşime girmesi prensibine dayanıyor olay. Yani terapist theta frekansına geçtiğinde sizin de geçtiğiniz ya da bir şekilde alıcı konuma geldiğiniz varsayılıyor.
Devamında elinizi tutarken bazı sezgisel okumalar yapıyor terapist. Bilinçaltı kodlarınızla alakalı. Ama bunları en çok konuşma esnasında çözüyor gibi geldi bana. Bu kısım tutarsızdı dersem haksızlık olur. (Ama ben zaten bilinçaltı kodlarımı bilen bir insanım. Ve bilmek hiçbir işe yaramıyor. Bana çözüm lazım. Bu yüzden de psikologlara filan gidemem boşu boşuna açıkçası.)
Sonrasında ise örnek vermem gerekirse: "Ben yeterliyim. ... işte çalışmayı hakediyorum. Bunu sevgiyle kabul ediyorum. Bunun his olarak size yüklenmesini kabul ediyor musunuz?" minvalinde şeyler söylüyor. "Evet" dediğinizde güya o his size yükleniyor. Bilinçaltı kodunuz da anında değişmiş oluyor. Bilinçaltı kodlarınızı da kas testiyle kontrol ediyor bu arada.
Çok mucizevi sonuçlar aldığını söyleyenler varmış. Bilmiyorum, belki de doğrudur. Ama ne bende ne arkadaşımda yaprak dahi kıpırdamadı. Hem de hayatımızın hiçbir alanında. Kendimi daha yeterli filan da hissetmiyorum açıkçası.
Cok tesekkurler anlatmissiniz ben de merak ediyordum theta healing'i... Evet baya basarili sonuclar oldugunu duymustum ben de, Caddebostan'da birisini dusunuyordum hatta.
Regresyon randevunuz size iyi gelir ve burda paylasirsiniz dilerim:) Bende kaygi bozuklugu var yillardir, onun icin dusunuyorum bu yontemleri.