- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
35 yaş için fazla küçük
ben bile düşünmem yani :) sakalsız erkeklere haaayır![]()
İstediğin sakal olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 yaş için fazla küçük
ben bile düşünmem yani :) sakalsız erkeklere haaayır![]()
Soranlara "baklava seviyorum ne var bunda" dersin...![]()
bu çok tipsiz yalnız kaba sakalİstediğin sakal olsun
![]()
Hah sende geldin tamam olduk nasıl baklavalar kaymaksızıslık ıslıııkkk,bu neeee,bu kiiimmm
üstüne masa kurup dilim dilim baklava yemelikbir de baklavalardan aşağı doğru ok işareti mi iniyor ne
![]()
bu çok tipsiz yalnız kaba sakal
belli küçük olmadığı kaz ayakları çıkmış baksana göz çevresineYok 35 yaşında ya göççük değil
![]()
bizim bakkal amca bundan yakışıklıŞimdiki halini gördüm ve yarışmacımı geri çekiyorum
![]()
Yani bukadar mükemmek erkeğin arasında hiç şansı yok benceŞimdiki halini gördüm ve yarışmacımı geri çekiyorum
![]()
İstediğin sakal olsun
![]()
megg tipsiz bu ayolll..![]()
Yani bukadar mükemmek erkeğin arasında hiç şansı yok bence![]()
ayy buda güzeldi çöken tippp..Tamam üstüme gelmeyin bu kadar
İlk attıklarım iyiceydi resim ekledikçe çöktü tipi bende anlamadım![]()
Ohooo biz o konuyu geçeli çok oldu bacımBu arastirmayi nerelerde surdugune bagli.
Mesela benim buyudugum koyde baslatsan, bu arastirmada sonuc: kollari bingildak gogusleri 90E, kilosu 80?,bacaklarida 1 metrelik hatice cikar.
Himm evet cok hos bi hatun ama o elbiseli fotosuna leylege bak diyecek tonla insan taniyorum
yok ben sadece bakıcıyım,geçerken uğradım,valla eşim şuan evde görmesinHah sende geldin tamam olduk nasıl baklavalar kaymaksız![]()