Oyhhhh valla Münir Özkul, Şener Şen, Ayşen Gruda üçlüsünün repliğine döndü buBen de ideal erkek tipini acıklıyorum.
Eki Görüntüle 1641960
Mune mudurum son defa soruyorum, veriyor musun beni soyle
Oyhhhh valla Münir Özkul, Şener Şen, Ayşen Gruda üçlüsünün repliğine döndü bu
Bu sefer Vecihi sensin amauçağınla siteyi Başımıza yıkmadan seni vereyim bu adama da rahat edelim, verdim gitti
Everiyomuyuz yoksa seni enişteeeeeeVAlla ideal erkek derken, kendisi bana tapulu, herkes kendi ideal erkek tipini koysun banane
Med'i biliyoruz o Gerardcığından Başkasına yan gözle bakmaz, yarın buraya erkek fotoları dolar, ben sarışın sevmiyorum ama tezat kadınım gittim Kumral adam buldum, neyse yaşlandıkça sakalı makalı karardı da kurtardı
Everiyomuyuz yoksa seni enişteeeeee
Med'i biliyoruz o Gerardcığından Başkasına yan gözle bakmaz, yarın buraya erkek fotoları dolar, ben sarışın sevmiyorum ama tezat kadınım gittim Kumral adam buldum, neyse yaşlandıkça sakalı makalı karardı da kurtardı
Size yakışıklı bir erkek fotosu koyayım diye görsellerde yakışıklı erkekler yazıp Aradım, yahu birtanesini bile yakışıklı bulamadım, benim herif yakışıklılık ayarlarımla oynamış
26 yıl aynı adama bakarsan olacağı bu
Eki Görüntüle 1641962
Şunu da gözden kaçırdıysan pes diyorum sana
Uyumaya gidiyorum ben , inşallah gerardcım yerine bu yakışıklı girmez rüyama.
Offff annaammmmmm yaniyorum
Bütün duvarlara as bence ya benzerse vuhuuuuOffff annaammmmmm yaniyorum
Buna cok bakarsam oglum buna bezer mi ki
Bide gay olmayaydı ne eyi bi uşak olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?