• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilim insanlarına göre ideal kadın tipi

Ben de ideal erkek tipini acıklıyorum.

Eki Görüntüle 1641960

Mune Mune mudurum son defa soruyorum, veriyor musun beni soyle:KK31:
Oyhhhh valla Münir Özkul, Şener Şen, Ayşen Gruda üçlüsünün repliğine döndü bu:KK70:
Bu sefer Vecihi sensin ama :KK70:uçağınla siteyi Başımıza yıkmadan seni vereyim bu adama da rahat edelim, verdim gitti:KK70:

Bitanede irkek ben bırakayım şöyle köşeye :27:
sakalli-erkekler-yakisikli-419x600.webp

İdeal erkekmi :KK53: buralar karışır benden sölemesi _MedceziR_ _MedceziR_ Mune Mune
Med'i biliyoruz o Gerardcığından Başkasına yan gözle bakmaz, yarın buraya erkek fotoları dolar, ben sarışın sevmiyorum ama tezat kadınım gittim Kumral adam buldum, neyse yaşlandıkça sakalı makalı karardı da kurtardı:KK70:

Med'i biliyoruz o Gerardcığından Başkasına yan gözle bakmaz, yarın buraya erkek fotoları dolar, ben sarışın sevmiyorum ama tezat kadınım gittim Kumral adam buldum, neyse yaşlandıkça sakalı makalı karardı da kurtardı:KK70:

İSİn tuhafı ben de sarısın ve renkli gozlu sevmem..Ama buna gonlum kaydı iste..Yamuk agızlım benim:KK200:

:70: bende pek sarı sevmem ammmaa bikaçı hariç anladın sen onu müdürüm :KK8::KK8:

Size yakışıklı bir erkek fotosu koyayım diye görsellerde yakışıklı erkekler yazıp Aradım, yahu birtanesini bile yakışıklı bulamadım, benim herif yakışıklılık ayarlarımla oynamış:KK14:
26 yıl aynı adama bakarsan olacağı bu:KK70:

siz-kürt-erkekleri-çok-yakışıklı-ve-seksisiniz_230697.webp

Şunu da gözden kaçırdıysan pes diyorum sana:KK12:
Uyumaya gidiyorum ben , inşallah gerardcım yerine bu yakışıklı girmez rüyama.:KK14:

Saçmalamışlar nede olsa çoğu erkeklerden oluşuyor , bu bilim adamlarıda kesin ,çirkin ,göbekli ve kel , onlar önce erk güzellik profilini çizsinde göreyim

Eki Görüntüle 1641962

Şunu da gözden kaçırdıysan pes diyorum sana:KK12:
Uyumaya gidiyorum ben , inşallah gerardcım yerine bu yakışıklı girmez rüyama.:KK14:

wow wow woo.. ama adamda iş var.. kaşlar düzeltilse.. bıyıklar alınsa azcık gıdıktan gitse.. birde saçları ellesek... bir dönüp baktırır kendine :D

İdeal insan olarak uzun bacaklı Taylor bilmem neyi göstermek için hangi okuldan ne mezunu olmak gerek, kaç makale yazıp ne kadar araştırma yapmak gerek acaba ???

O değil de boşa kafa patlatıp bilim insanı olmuşsun ama bizim kahvedeki ilkokul mezunu Muhittin dayı da ideal kadın nasıl olmalı desen Teylır Sivift gibi derdi. :KK14:

Back
X