kahverengi gibi siyah gibi değişik bi şeydi korktum açıkcasıYerleşme kanaması tam kan değilde açık pembe ve kahverengi şeklinde geliyo diye biliyorum.
Bebek istiyosanız inşallah vardır :))kahverengi gibi siyah gibi değişik bi şeydi korktum açıkcası
istiyorum oglum 3 yasına girdi ve tek çocuk eşimde istiyordu ama şimdi de biraz daha dursa falan diyorBebek istiyosanız inşallah vardır :))
Olur inşallah. Ben de istiyorum sizde varsa bana da dua edin :) hamilelerin duası kabul olur.istiyorum oglum 3 yasına girdi ve tek çocuk eşimde istiyordu ama şimdi de biraz daha dursa falan diyor
ederim elbet hamile degilsem de ederim :)Olur inşallah. Ben de istiyorum sizde varsa bana da dua edin :) hamilelerin duası kabul olur.
Teşekkür ederim bende senin için edecem. Ama inşallah hamilesindir :)ederim elbet hamile degilsem de ederim :)
5 gün varsa çıkmaz ama. Kan testinde çıkarbir gebelik testi alsam mı acaba
İçim rahatlasın dersen git benceşimdi dr a gidemem yakınımda bir hastahane var ama gitsem mi acaba
dünden beri acayip bir baş agrısı ve halsizlik var gidemedim bide dün akşama dogru yine çok az siyah ve kahverengi gibi leke gelmiş iyice korkmaya başladım dışarı biraz soguk gibi oglum grip olacak diye çıkamıyorumda bırakacak kimsede yok şuandanaptınız merak ettim gittiniz mi hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?