• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olanlardan fikir istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Topuzlu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
27 Şubat 2012
15.146
25.455
798
Merhaba

Bir müddet konum taşınmaz ise çok mutlu olurum. .

Kızlar bilgisi olanlardan yardimci olmalarını istiyorum. Es dost akraba teyze kızı hala dayı vs oturan daha önce gitmiş olan yaşayanlar varsa özellikle.

Doğu görevimiz Bingöl'e çıktı. Tabi Hemen internetten evlere okullara ve hastanelere baktım. Geniş çaplı olmasada kiralar vs az buçuk öğrendim.

4 buçuk yaşında bir oğlum var okula (anaokulu) gidecek malum. Okullar benim için en önemlisi. hangi Semtler daha iyi okul hastane bakımından. Daha çok polislerin tercih ettiği muhit var mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim .

Merhaba

Bir müddet konum taşınmaz ise çok mutlu olurum. .

Kızlar bilgisi olanlardan yardimci olmalarını istiyorum. Es dost akraba teyze kızı hala dayı vs oturan daha önce gitmiş olan yaşayanlar varsa özellikle.

Doğu görevimiz Bingöl'e çıktı. Tabi Hemen internetten evlere okullara ve hastanelere baktım. Geniş çaplı olmasada kiralar vs az buçuk öğrendim.

4 buçuk yaşında bir oğlum var okula (anaokulu) gidecek malum. Okullar benim için en önemlisi. hangi Semtler daha iyi okul hastane bakımından. Daha çok polislerin tercih ettiği muhit var mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim .
Merhaba bingollu bingolde yaşayan bir öğretmen arkadaşim var. Sorup size yazayim hemen

Bir bingollu olup kigıda yaşamanı tavsiye ederim köylere göre daha merkezi daha kapsamlidir

Bir bingollu olup kigıda yaşamanı tavsiye ederim köylere göre daha merkezi daha kapsamlidir

Yani bizim belki merkez de çıkabilir. Nerede yasayacagimiza biz karar veremiyoruz. Ilcesi yada merkezi onu emniyet belirliyor. Ben genel olarak şartları nasıl onu merak ediyorum

Arkadaş anca döndü. Cok fazla bilgisi yokmuş maalesef ama cok bir secenek yok küçük bir yer dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X