- 21 Eylül 2022
- 37
- 3
- 27
-
- Konu Sahibi Minikkus1997
bunlar benim ve normal demisti doktorum karsilastir istercen cnmMerhaba arkadaşlar 21gun önce dermoid kist ameliyatı oldum bebek istiyoduk olmadı şuan gayet iyiyim ameliyattan sonra doğum kontrol hapı kullanmamı tekrarlanmaması için olduğu söylendi dün kontrole gittim ve herşey iyiydi hapim bitti adet olup gelmemi istedi ve tahlil yaptı FSH=6.5 LH=8.3 ESTRADİOL 14 değerlerim nasıl bana yardımcı olup bilgilendirebilecek biri varmi
aydin dami yasiyosunuz yaniMerhabalar oncelikle gecmis olsun bende 5 yil once dermoid kist ameliyati oldum 8 cm olmstu cunkuu cocuk istedigimz icin alalim onumuzde engel olmasn dedik fakat doktor bize 8 ay 1 yil bekleyin nolur nolmaz diye olede yaptik 8.ay korunmayi biraktik 11.ayda hamile oldugumu ogrendm ayni doktora gttim tabiki suan kizim 3bucuk olucakama o yazdiginiz seyleri bilmiyorm
Ne alakaaydin dami yasiyosunuz yani
ne kadar kaba bi cvp yanlis anladiniz galiba ayni doktora gittim diyince dedimNe alaka
ne kadar kaba bi cvp yanlis anladiniz galiba ayni doktora gittim diyince dedim
Ne alaka
hmm anladim cnm tez zmnda olur imsallahBen Aydın'da yaşıyorum inşallah dedihiniz gibi sorunsuz olur gebeligim 1 kızım var 7 yaşında 2cinin zamanı geldi
Ayni doktor demedm iyice okurmusnz yazdigimine kadar kaba bi cvp yanlis anladiniz galiba ayni doktora gittim diyince dedim
Ameliyat 5 yil onceydi 8. Ayi korunmayi biraktik 11. Ayinda hamile oldugumu ogrendm kizim suan 40 aylik 3yasini bitirdi bucuk olacak simdi yine hamileyimhamilemisiniz