• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi Olanlar Lütfen Bakabilir mi?

Halleyyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
1.729
2.122
63
Bankalar artık kredi vermiyor malum, artık kredi ile ev araba almak çok zor.
Ben de şöyle düşündüm, hani (reklam olmasın) e… evim, k….evim gibi yerlerden araba için başvursam sizce mantıklı olur mu? Hoş ordan da araba hemen çıkmıyor yine aylarca beklemem gerekecek.
bu şekilde araba alan var mı çevrenizde? Sizce hangisi daha mantıklı?

Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler ☺️

Son düzenleme:
Şimdi şikayetvar sitesinden bakıyordum çok kişi mağdur olduğunu söylüyor. Ben de seçim sonrası satılır diye umut ediyordum ama artık edemiyorum malesef.

Şimdi şikayetvar sitesinden bakıyordum çok kişi mağdur olduğunu söylüyor. Ben de seçim sonrası satılır diye umut ediyordum ama artık edemiyorum malesef.

Yani bilemeyiz yabancı hassasiyetiniz yoksa yabancılar olabilir
Veya duruma göre gerçekten evinize ulaşmak isteyen arayan birine denk gelir.

Aslında bende önceden böyle düşünüyordum ama kiraya vermenin hiç bi getirisi yok, ev kirada eskiyince değer kaybediyor bana faydası olmadıktan sonra ne bilim
Kısa vadede öyle ama uzun vadede çocuklarınıza kalacak. Bir de araba çok masraflı benzini ayrı dert bakımları ayrı dert. Kafanızı da karıştırmak istemiyorum ama mal satılınca yerine koyması çok zor oluyor…

Yani bilemeyiz yabancı hassasiyetiniz yoksa yabancılar olabilir
Veya duruma göre gerçekten evinize ulaşmak isteyen arayan birine denk gelir.
Halkımızın sıkıntıya düşmesine sebep olan etmenlerden biri yabancı sorunu zaten. Evini yabancılara satmasını tavsiye etmek doğru gelmiyor bana.

Back