bilgisi olanlar buraya:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi su20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su20

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
106
5
296
Denizli
üniversite 1.sınıf öğrencisiym bu sene tekrar sınava girmek istiyorum .baska bir üniversite kendi bölümümü kazanıp geçtigimde kaçıncı sınıftan baslarım.:26::26::26::26::26:

üniversite 1.sınıf öğrencisiym bu sene tekrar sınava girmek istiyorum .baska bir üniversite kendi bölümümü kazanıp geçtigimde kaçıncı sınıftan baslarım.:26::26::26::26::26:

1. sınıftan başlarsın
ama şöle yarapsın ort yüksek tutu yatay geçiş yap.sınava hazırlanmak yerine kendi bölüm derslerini yüksek tut canım

Son düzenleme:
zaten aynı sene girdiğinde puanın düşmüo mu niye uğraşcan boşuna, yatay geçiş yap bncede

arkadaşlar anlatmış zaten
aynı bölümü başka üniversitede okumak için yatay geçiş yapılması gerekir

Aynı bölümde okuyacaksanız yatay geçiş daha mantıklı
Ama istediğiniz üni.sizin üniversitenizden daha yüksek puanla almışsa (sizin girdiğiniz sene) yatay geçiş imkansız gibi bir şey
Bir de ortalamanın yüksek olması + alttan ders olmaması gerekir

Eğer tekrar sınava girecekseniz yine 1.sınıftan başlarsınız ama daha önce aldığınız derslerden muaf olursunuz

cnm bı daha bı daha sınava gırme bence kendını su an okudugun bolumde gelıstırmeye bak sen ya da puanını yuksek tut yatay gecıs yap bosuna bı sene gıtmesın hem bı daha sınava gırersen puanın otomatıkmen dussek bılıyosun bunu goze alma derım ben sonra cok pısman olursun zaten herke se ole ıstedıgı bolumu okuyamıyo kı okuyanlarda var ama azınlıkta sen kendını gelıstırmeye bak

tatlım eğer dersler tutuyorsa ve okul da sorun çıkarmazsa tabikide 2den başlarsın ama 1 görünümlü 2 olursun ama diyelimki 1. sınıfta senin üniversitenle tutmayan bi ders var diğerlerinden muaf olursun fakat o dersi alırsın artan kredilerle de üstten ders alırsın çok ii olur yani

tekrar sınava girmekten bahsediyo o zman tabiki diğer okulun 1.sınıfı olucak 2den başlamaz eski okulunu dersleri sayılmaz.bahsettiğiniz sadece intibaklar yani yatay yapanlar için

merhaba arkadaşlar benim kardeşim özel bir üniversitede burssuz siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okuyor.. bu sene tahminen ortalaması 4.00 üzerinden 3.96 yani çok yüksek =) o sadece uluslararası ilişkilere yatay geçiş yapmak istiyor ege üniversitesine. sormak istediğim soru şu 1.siyaset bilimi ve uluslararası ilişkilerden normal uluslararası ilişkilker arasındaki fark ne ? bu şekilde yatay geçiş yapabilir mi ? 2.össdeki puanı düşüktü baya 240 flndı ama şuan okulunun birincisi baya iyi.. öss puanı ona zorluk çıkarır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…