• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİLGİSİ OLANLAR ACİL CEVAP!!!!!!!

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.748
348
Yaklaşık 2 haftadır sadece ilişki esnasında farkettigim kokulu akıntı durumunu yaşıyorum.
Akintim zaman zaman oluyordu fakat kokuluyla ilk defa karşılaştım.
Sadece akıntıda koku olması dışında ne kaşıntı ne yanma ne de başka bir belirti yok.
bugün de idrar tahlilimde yüksek epitel ve eritrosit görülmüş. o kadar tahlil yaptırdım bunlar da ilk kez oldu. :(
yarın kendi doktorumla randevum var ama çok endişeliyim. sebebi nedir ?
Bu durumu hamileyken yasayan var mı?
Varsa nasıl bir çözüm bulundu ?

20200206_215808.jpg

Epitel bende de çıkmıştı içerde tahriş durumu olduğu zaman oluyomus diye okudum ama önemli olduğunu sanmıyorum sonra düştü benimde bu arada benimde sürekli kokulu akıntım var arada geçer ama mantar enfeksiyon yokken bile akıntım kokuyo maalesef

Epitel bende de çıkmıştı içerde tahriş durumu olduğu zaman oluyomus diye okudum ama önemli olduğunu sanmıyorum sonra düştü benimde bu arada benimde sürekli kokulu akıntım var arada geçer ama mantar enfeksiyon yokken bile akıntım kokuyo maalesef

Kız zebroş sensin demi ?
Ya ben ilk defa yaşıyorum işte:(
ve 2 haftadır geçmiyor... Hiç mantar enfeksiyonuna yakalanmadım ki.
Mantar kaşıntılı olmuyor muydu ?

Aynı durumu yaşadım yavrum. Hiçbir çözüm bulamadım. Tek içimlik toz veriyorlardı bi işe yaramıyor kesinlikle. Gebelikten oluyormuş doğum sonrası geçer dediler. Bol su iç şekerli şeyleri mümkün olduğunca azalt

Koku mantardan olabilir. Yanma kaşıntı yok diyorsun belkide yediklerinden dolayı bir koku olmuştur. Hamileliğib sonlarına doğru mantar sık görülüyor ama dikkat et, doktorun anlar zaten gidince mantarsa. Onun dışında tahlilleri çok dert etme suyunu bol bol iç o değerler düşer.

Kız zebroş sensin demi ?
Ya ben ilk defa yaşıyorum işte:KK43:
ve 2 haftadır geçmiyor... Hiç mantar enfeksiyonuna yakalanmadım ki.
Mantar kaşıntılı olmuyor muydu ?
Benim ben 😂

ben mantara yakalandım ama kasıntı oluyodu bende de gecende bi arkadaşımla bu konu tartışma konusu oldu hatta bana dedi ki kasıntı olmadan da mantar olabiliyormuş

Aynı durumu yaşadım yavrum. Hiçbir çözüm bulamadım. Tek içimlik toz veriyorlardı bi işe yaramıyor kesinlikle. Gebelikten oluyormuş doğum sonrası geçer dediler. Bol su iç şekerli şeyleri mümkün olduğunca azalt
Şurada doğuma ne kaldı ki. Bir de bu cıktı. Nefret ettim kendimden..
Eşim de ilk kez bende böyle bir şeye rastlayınca dumura uğradı ilişki esnasında.
Sırf bu yüzden ani libido düşüşü yaşadım .
Bebeğe zararı var mı acaba canım?

Bende de 36 haftalıkken mantar olmuş ama bende yanma kaşıntı yoktu. Çamaşırıma peynirimsi bir akıntı geliyordu. Doktorum alttan baktı mantar başlangıcı dedi 2 tane vajinal fitil vardı verdi hemen geçti. Hamilelikte çok sık olur merak etme demişti

Koku mantardan olabilir. Yanma kaşıntı yok diyorsun belkide yediklerinden dolayı bir koku olmuştur. Hamileliğib sonlarına doğru mantar sık görülüyor ama dikkat et, doktorun anlar zaten gidince mantarsa. Onun dışında tahlilleri çok dert etme suyunu bol bol iç o değerler düşer.
yediklerimden olsa 2 haftada gecmez miydi ya :(
bol su içiyorum. Genital temizliğe aşırı da önem veririm.
nereden nasıl nüksetti anlamadım. koku dışında hiçbir sorunum da yok.
Bebeğe zararı olmaz insallah 🤲🏻

yediklerimden olsa 2 haftada gecmez miydi ya :KK43:
bol su içiyorum. Genital temizliğe aşırı da önem veririm.
nereden nasıl nüksetti anlamadım. koku dışında hiçbir sorunum da yok.
Bebeğe zararı olmaz insallah 🤲🏻
Doktorun ilaç verir hemen geçer merak etme , doğuma kadar bişey kalmaz.

Kurtulamadım cinnetim😂😂 bugün bile vardı koku nedenini kokulu tuvalet kağıdıma bağlıyorum saçma belki ama 🤷‍♀️🤷‍♀️
kokulu şeyler şampuanlar vs genital bölgenin florasını bozuyormuş.
ben bu ara ıslak mendile çok dadanmıştım ondan olabilir sanırım.
kız yemin ederim hayattan soğudum 2 haftada. tavanlarda olan libidom sırf bu koku yüzünden yerleri öpüyor.
sen nasıl katlanıyorsun yavrum

Back