Gebeliğe Hazırlık Bilgisi olan ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar merhaba adetlerim cok duzensizlesti ilk dogumdan sonra bugun adetime 1 hafta kaldi deyip gun sayarken adet oldum. Aklima hemen yerlesme kanamasi geldi ama degil baya baya adet gibi cunku. Ki son 3 aydir tam gununde hatta saatinde olurdum. Bu ay 1 hafta one atti.

Sorum şu; hormonlara vitamin degerlerine vs. Baktirmak icin adetin kacinci gunu gidilmeli belli bir gunu var mi bunun ?

Canım ben sağlık ocağında verdim, zaten kadın doğuma gidince aynısını söylüyorlar, özelde kan sonuçları çok pahalı aynısını sağlık ocağıda yapıyor, şunlara baktırmak istiyorum diyorsun sonuçlar çıkınca doktora gidiyorsun sonuçları gösteriyorsun

Yakinimda devlet hastanesi var oraya gidecegim ozele okadar para vermem zaten :)) en iyisi ben durumumu anlatayim dr. Gereken tahlilleri ister herhalde

Bazi saglik ocaklari hormon testi yapmiyor

Bazi saglik ocaklari hormon testi yapmiyor

hmm ilk defa duydum ben 3 şehirde de yaptırdım üniversitede, memleketimde, şimdi yaşadığım şehirde
devlete ait laboratuvarlara gönderiyorlar nasıl yapmazlar ki

Kadin dogum doktoruna 2. veya 3. Gun gidersen gerekli tahlilleri ister. Devlet hastanesinde ben istemeden d vitamini, b12 ve demire bakmadilar. Istiyorsan onlari ozellikle soyle. Bir de yumurta rezervini gosteren amh diye bir hormon var. Onu yasina, belirtilerine ve ultrason sonucuna gore istiyor. Dongunun herhangi bir gunu bakilabiliyor amh'a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…