- 5 Kasım 2017
- 703
- 2.275
- 43
Kardeşin ya da kızın bile olsa çıkartamıyorsun annemin hattı ablamın üzerine sim kartı değiştirmediler ablam olmadan. Düşün hat sahibinin annesine bile vermiyorlar ki sim kart elindeydi.
Anladm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşin ya da kızın bile olsa çıkartamıyorsun annemin hattı ablamın üzerine sim kartı değiştirmediler ablam olmadan. Düşün hat sahibinin annesine bile vermiyorlar ki sim kart elindeydi.
Çok geç olmaz aslinda bugün çikartir hat sahibi hemen kargoya verse yarın öğlen elinizde olur
kimlikle cep merkezine gitmeden çıkmaz sana ait değilse onun kimliğiyle gitsen yine çıkmazarkadaslar kendi uzerime olmayan kirilip atilmis bir telefon hattini tekrar cikarttirabilir miyim? Mumkun mu?
Anladm teşekkür ederim zaten kimligi kendinde ve kendi benden 1000 km kadar uzakta. Tek care onu arayip rica etmek. Ama neden hattin krldgni filan aciklamam biraz sknt olacak napcagimi bilemedim belki bi care kendim cikarttirabilirom diye dusundum ama oda mümkün degilmis. Cvp icin teşekkürler.kimlikle cep merkezine gitmeden çıkmaz sana ait değilse onun kimliğiyle gitsen yine çıkmaz
kendi üzerinize olmayan bir hattı, çıkartamazsınız. hat sahibinin kimliği olması gerekir.arkadaslar kendi uzerime olmayan kirilip atilmis bir telefon hattini tekrar cikarttirabilir miyim? Mumkun mu?
Fiziki olarak kendin gidip çıkartman lazım, ancak hat senin üzerineyse.Hat sahibinin anne kizlik soyisminden tutun her bilgisi mevcut ve bi bayan telefondan musteri hizmetlerni filan arasam cikarttiramam mi? İlla ki o kisinin cikarttirmasi lazm?
Son bir soru daha soraym. Simdi diyelim hatti kırdık kendi ustume olmayani. Yeni hat aldim. Online islemlere girdim telefonumdan eski hattim icin ama yeni hat takili telefonda. Online islemden eski hattin dökümünü gorebilir miyim?
Operatör uygulamaları bildiğim kadarıyla hattın takılı olduğu telefon numarasını algılayarak işlem yapıyor.
Yani telefonda hangi hat takılı ise onun dökümünü görebilirsiniz.
Fakat online olarak operatörün web sitesinde görüntüleyebilirsiniz.
Telefondaki uygulamadan olmaz gibi geliyor.
Mobil online islem yada web farketmez. Dokumu gorsem yeterli. Hani online islemde telefondaki numara kayitli oluyor da girip dokumu faturayi filan goruyosunuz ya. Turk telekomdu hat kendimde turk yelekom kullaniyorm tlfndan *952# tuslayip cikan sifreyle giriyosunuz. Beni hatirla butonunu tiklayinca uzun sure sifre istemeden girebiliyosunuz. Simdi hem operator hem numara degismisken o online islem uygulamasi silinmediyse eger hala girebilir miyim acaba? Of kafamda deli sorular psikolojim alt ust oldu
İşte onu bilemiyorum. Ben farklı bir operatör kullanıyorum ve uygulama telefon numarasını direkt algıladığından şifre vs. sormuyor.
Ama denemeden de bilemezsiniz, denemekten de zarar gelmez kanımca.
Ancak, dediğim gibi madem bu kadar karşı tarafın bilgisi elinizde, o bilgiler ile internet üzerinden uygulamaya gerek kalmadan belki işlem yapabilirsiniz düşüncesindeyim...
Bu esinizin sim karti mi? Ben oyle anladim nedense. Sanki birseyleri kontrol etmek icin istiyorsunuz. Eger oyleyse ona gore yorum yazalim biz de. Gizlemenize gerek yok.
Anladım ancak aklıma gelen çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsiniz.
Eğer erkek ise telefonuna erişmeye çalıştığınız, sesinizden dolayı da gerekli bilgileri size vermezler.
Ama kadın ise "hattımı kırdım yanlışlıkla ve döküme ihtiyacım var" diyerek nasılsa ilgili kişinin bilgileri elinizde olduğu için rahatlıkla mail olarak gönderimini sağlayabilirdiniz.![]()
Ay suan okadar mantigim devre dışıki böylesi mantkli cümleler duyabilmek icin yazdm buraya. Bayan hat sahibi. Ay hemen ariyorum. İns dediginiz gbi olur
Anladim. Esiniz sim karti kirdi atti. Ve diz de cagri dokumune bakmak istiyorsunuz? Oncesinde mobil giris sifreniz yok muydu kayitli olan? Mesela vodafone da son alinan sifreyle, tekrar tekrar giris yapilabiliyor. Taa ki yeni den sifre alasiya kadar. Turk Telekomun sistemini bilmiyorum malesef. Ama belki bilen arkadaslar vardir.Evet esimin. Konu cok uzun basinizi agritmak istemedim. Gizledigimden de degil. Kendimi ve olayi dogru ifade edememekten cekiniyorum. Ve zaten icim icimi yiyor olumsuz yorumlarla(benim olayi tam ifade edemememden kaynakli) iyice kafayi yerim diye cekiniyorum
Evet esimin. Konu cok uzun basinizi agritmak istemedim. Gizledigimden de degil. Kendimi ve olayi dogru ifade edememekten cekiniyorum. Ve zaten icim icimi yiyor olumsuz yorumlarla(benim olayi tam ifade edemememden kaynakli) iyice kafayi yerim diye cekiniyorum
esimin telefonunda kayitli mobil giris şifresi evet var hatta ben kendi parmak izimle onun online islemlerine onun telefonundan giriyodum. Ama suan iste ve hattini kirmis yeni hat almis hemde baska operator sanrm vodafone. Eve geldiginde telefondan eger online islemleri sikmemisse girebilir miyim diye arastiriyorum. Sildiyse zaten giremem cunku o eski sifresini tabiki hatirlamiyorum online islem sifresini :/ parmak izimle girdigim icin gerek duymamistim sifre ezberlemeye. Eger ki online islemi sildiyse de o kirdigi hat gorumcemin adinaydi onu cikarttirabilir miyim diye iste once sordumAnladim. Esiniz sim karti kirdi atti. Ve diz de cagri dokumune bakmak istiyorsunuz? Oncesinde mobil giris sifreniz yok muydu kayitli olan? Mesela vodafone da son alinan sifreyle, tekrar tekrar giris yapilabiliyor. Taa ki yeni den sifre alasiya kadar. Turk Telekomun sistemini bilmiyorum malesef. Ama belki bilen arkadaslar vardir.