Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır siz çıkartamazsınız.arkadaslar kendi uzerime olmayan kirilip atilmis bir telefon hattini tekrar cikarttirabilir miyim? Mumkun mu?
Yes, illa hat sahibi, kimliğiyle gitmeli.Hat sahibinin anne kizlik soyisminden tutun her bilgisi mevcut ve bi bayan telefondan musteri hizmetlerni filan arasam cikarttiramam mi? İlla ki o kisinin cikarttirmasi lazm?
Şu planladığınız suç olmuyor mu acaba sizce?Hat sahibinin anne kizlik soyisminden tutun her bilgisi mevcut ve bi bayan telefondan musteri hizmetlerni filan arasam cikarttiramam mi? İlla ki o kisinin cikarttirmasi lazm?
O kisinin mi cikarttirmasi lazm? Hat sahibinin? Tum bilgileri bende var tc den tutun anne kizlik soyismi filan musteri hizmetlerinden cikarttiramam mi? Cok onemliHayır siz çıkartamazsınız.
dusmanim filan degil bahsettgm hat sahibi. Hatti biz kullaniyoduk sadece sinirle kirilmis bir hat. Ve hat sahibi baska sehirdeŞu planladığınız suç olmuyor mu acaba sizce?
Hat sahibi çıkartsın ve size kargoyla göndersin en mantiklisiDu
dusmanim filan degil bahsettgm hat sahibi. Hatti biz kullaniyoduk sadece sinirle kirilmis bir hat. Ve hat sahibi baska sehirde
teşekkür ederimTüm bilgileri bilseniz bile cikmaz diye biliyorum
Çünkü telefonla arayıp cikartilmiyo sonucta kişi kendi gidip çıkartiyor
Hatta o kişinin kimligi sizde bile olsa cıkartmazlar
Estağfurullah düşman mı dedim?Du
dusmanim filan degil bahsettgm hat sahibi. Hatti biz kullaniyoduk sadece sinirle kirilmis bir hat. Ve hat sahibi baska sehirde
Rica ederimAnladm
teşekkür ederim
aynen pekiHat sahibi çıkartsın ve size kargoyla göndersin en mantiklisi
Cikartip gondermesi kargo filan uzun surer diye dusundum.Estağfurullah düşman mı dedim?
Hat sahibi kendi bulunduğu şehirden de hattını açtırabilir?
Mars'ta değilse yani?
Kardeşin ya da kızın bile olsa çıkartamıyorsun annemin hattı ablamın üzerine sim kartı değiştirmediler ablam olmadan. Düşün hat sahibinin annesine bile vermiyorlar ki sim kart elindeydi.Du