merhabalar ben ella kullanmıştım bundan 2 ay önce ilk adetim bir gün gecikti ikinci adetim ise 13 gün falan gecikince evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama adet olmayınca doktora gittim doktor polikistik over olduğunu söyledi. adet söktürücü ve diane 35 verdi kullandıktan iki gün sonra adet oldum. normalde en fazla 7 gün sürerdi adetim fakat 9 10 gündür oluyorum ilk 5 günden sonra daha çok lekelenme ara kanama tarzında olmuştu (adet görme gibi bir kan yok çünkü az miktarda ama kesilmiyor) araştırdım diane kullanınca ara kanamalar oluyormuş fakat bu lekelenme gibi olan ara kanamaların yanında kasık ağrısı ve karın şişliği , sık idrara çıkma durumları da var ayrıca mide bulantısıda geliyor ilacı içtikten sonra. bu hapın bu kadar yan etkisi olması normal midir? kullananlar veya bilgisi olanlar varsa yazabilir mi? gebelik ihtimali olabileceğini düşünmüyorum çünkü iki aydır yoğun olmasa da adet görüyorum beta hcg de negatif ve alt batın ultrasonunda da gebelik olsa çıkardı yani değil mi?