bilgisi olan yazabilir mi??

parla82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
84
3
28
ben 31 mayısta erkek arkadaşımla şüpheli bir ilişki yasadım icime bosalma, girme vesaire olmadı gogusume bosaldı ama gogusumden belki genital bölgeme akmıştır bir şey olmasın diye 2 gün olmadan 2 haziranda 44. saatte ella içtim. ella içtikten sonra baya kasık ağrım, akıntım, goguslerimde acıma oldu gun gectikce azaldı gerçi ama agrıyordu. geçen ay 8inde regl olmuştum ella içtim diye baya gecikir diye tahmin ediyordum ama bugun yani 10 haziranda ilk başta çok az pembe bir akıntı geldi daha sonrasında aradan 3 saat geçince pedin dolacağı kadar bir kanamam oldu ama normalde reglimin ilk günlerinde baya kırmızı ve pıhtılı bir kanamam olurken bu pembemsi kahverengimsiydi yogun vesaire değildi pıhtı da yoktu. ella içtikten sonra ara kanama olurmuş ama ben içeli 8 gün oldu ve reglimin zamanı geldi diye çok tedirgin oldum. bilgisi olan yazarsa sevinirim

İçine olunca bile hemen hamile kalamıyorsun kaldı ki göğsünden oraya akacakta hamile olacaksın. Alakası dahi yok haptan kaynaklı olmuştur

İçine olunca bile hemen hamile kalamıyorsun kaldı ki göğsünden oraya akacakta hamile olacaksın. Alakası dahi yok haptan kaynaklı olmuştur

ama hapı içeli 8 gün oldu hala haptan kaynaklı olabilir değil mi normalde ara kanama gibi yan etkiler genellikle üç gün sürüyormuş. Baya korktum da .

ve attığım sste diyor ya hani 2 ile 4 hafta sonra bir adet kanamasına benzer ama adet kanaması olmayan sokulme kanaması gelebilir diye bu kanama pembe renktr olabilir mi???

Eklentiler

• IMG_2160.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 112
ama hapı içeli 8 gün oldu hala haptan kaynaklı olabilir değil mi normalde ara kanama gibi yan etkiler genellikle üç gün sürüyormuş. Baya korktum da .
Hiç Ella ve benzeri tarzı hap kullanmadım yan etkileri nelerdir bi fikrim yok ama anlattığın şekilde hamilelik ihtimali yok eğer bundan dolayı endişe duyuyorsan

Hiç Ella ve benzeri tarzı hap kullanmadım yan etkileri nelerdir bi fikrim yok ama anlattığın şekilde hamilelik ihtimali yok eğer bundan dolayı endişe duyuyorsan

diğer actıgım konuyu da okur musunuz zahmet olmazsa orada detaylı anlatmıştım. onu okuduktan sonra ihtimali olup olmadığını söyler misiniz simdiden teşekkürler

Hap yüzünden döngun değişkenlik gösterecektir. İcmeseysin keşke hormonları altüst eden bir ilaç. Göğsüne boşaldı diye hamile kalmazdinki zaten

Hap yüzünden döngun değişkenlik gösterecektir. İcmeseysin keşke hormonları altüst eden bir ilaç. Göğsüne boşaldı diye hamile kalmazdinki zaten
orası öyle de insan tereddüt ediyor yine de ama pembe kanamam olunca baya korktum hani yerleşme kanaması falan oluyor ya öyle bir şey olabilir mi diye

orası öyle de insan tereddüt ediyor yine de ama pembe kanamam olunca baya korktum hani yerleşme kanaması falan oluyor ya öyle bir şey olabilir mi diye
Alakası bile yok her pembe kanama yerleşme kanamasi değildir. Benimde adetim gecikti pembe leke geldi ama testlerim negatif böyle kafaya takınca adette gelmiyor işte kafaya takmamak lazım ben dahil

diğer actıgım konuyu da okur musunuz zahmet olmazsa orada detaylı anlatmıştım. onu okuduktan sonra ihtimali olup olmadığını söyler misiniz simdiden teşekkürler
Orda da aynı şeyi demişler. İhtimali yok bu şekilde. Hap içip bütün hormon dengeni bozma bir daha vallahi vücuduna yazık. Erkek arkadaşın korunsun zor bir şey değil korunmak. Haptan daha ucuzdur eminim ki hem öyle hormonların mahvolmaz hem de için rahat olur

bir daha tekrarlamam bunu zaten çok pişman oldum. ama bu kanama neden bu şekil emin olamadım baya korktum pembeydi diye ve yoğun değildi diye yerleşme kanaması tarzında bir şey olmasındsn korktum

Hamile değilsiniz regliniz başlamış ilk gün normal az gelmesi artar yarın sonra ki gün

Hamile değilsiniz regliniz başlamış ilk gün normal az gelmesi artar yarın sonra ki gün
umarıımm tesekkur ederim normalde ilk günler böyle olmazdı pembe asla olmazdı o yuzden baya korktum internette de yerlesme kanaması diye bir şey okudum baya panik oldum

bir daha tekrarlamam bunu zaten çok pişman oldum. ama bu kanama neden bu şekil emin olamadım baya korktum pembeydi diye ve yoğun değildi diye yerleşme kanaması tarzında bir şey olmasındsn korktum
Kız yok bebek mebek rahat olsun kafan haptan dolayı olmuştur. Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Hem ne ara döllenecekte yerleşecek Allah aşkına stres yapma boş yere kendine

Kız yok bebek mebek rahat olsun kafan haptan dolayı olmuştur. Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Hem ne ara döllenecekte yerleşecek Allah aşkına stres yapma boş yere kendine
Bilmiyorum ama insan stres yapıyor işte yine de ve 11 gün oldu yani. o yerlesme kanaması olayını okuyunca da bende de tam o sekilde diye korktum teşekkürler size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…