- 13 Şubat 2017
- 141
- 73
- 18
- 29
- Konu Sahibi ecemm1ilter
-
İlişkiden 12 gün sonra yap canım. Yani haziranın 2-3'ü gibi falan yaparsan doğru sonuç çıkabilir.merhaba kızlar. 8-10-18-20 mayıs günlerinde ilişkim oldu. Pcos yüzünden düzensiz bir adet döngüm var. Gecen ay çivanperçemi içerek 28. Gün adet oldum. Bu ay 30. Gün korunmuyorum cocuk olsada olur olmasada olur düşüncesindeyiz (eşim dikkat ediyor sadece) suan yeni evli olduğumdan ötürü. Beta hcg testi yaptırmak istiyorum. Yarın yaptırırsam sonuc doğru cıkar mı? Yoksa biraz daha beklemem mi lazım? Yardım ederseniz sevinirim :)
Bekli 8 de 10 da turtuysa cikarmerhaba kızlar. 8-10-18-20 mayıs günlerinde ilişkim oldu. Pcos yüzünden düzensiz bir adet döngüm var. Gecen ay çivanperçemi içerek 28. Gün adet oldum. Bu ay 30. Gün korunmuyorum cocuk olsada olur olmasada olur düşüncesindeyiz (eşim dikkat ediyor sadece) suan yeni evli olduğumdan ötürü. Beta hcg testi yaptırmak istiyorum. Yarın yaptırırsam sonuc doğru cıkar mı? Yoksa biraz daha beklemem mi lazım? Yardım ederseniz sevinirim :)
Ama günüm geçiyor bu beni heycanlandırdı nedense icimde garip bir heycan var öğrenmek istiyorım düşündükce dahada gecikebilir:)Olsada olur olmasada olur düsüncesindeysen simdilik idrar testi yapabilrsin evde
30 nisan :)Son adet tarihiniz nedır?
Allah razı olsun hayırlısı olur inşallah :) ama şöyle bişeyde var benim adet belirtim yok. Ne adet ne hamilelik hic bir belirtim yokBekli 8 de 10 da turtuysa cikar
Ama 18 20de tuttuysa cikmayabilir :)
Gerçi dr um iliskiden 10.gun sonra cikar demisti ama cikmayadabilir :)
Hakkinizda hayırlısı inşaAllah
Illa olacak diye bisey yok canim :) hic belirtisi olmadan hamile kalam cok insan var :)Allah razı olsun hayırlısı olur inşallah :) ama şöyle bişeyde var benim adet belirtim yok. Ne adet ne hamilelik hic bir belirtim yok
Kan testi yaparsam cıkar o halde cıkmazsa oruc oruc hic yorulmayım dedim test yapıp bakalım sonuca :)Ozaman bi test yap canım
Varsa çıkar canım hakkında hayırlısı olsunKan testi yaparsam cıkar o halde cıkmazsa oruc oruc hic yorulmayım dedim test yapıp bakalım sonuca :)
Gercekten mi ? Herkes bi belirti bekler ya bende ki de öyle bir sey karın kasık ağrısı gögüs agrısı hic bir sey yok adet bittikten sonra ki zamanlar gibiyim sanki adet tarihim coook uzakmış gibi tek olan durum kupkuruyum akıntım vs yok rahmimde daralmış gibi bunlar benim varsayımlarım tabiki :)Illa olacak diye bisey yok canim :) hic belirtisi olmadan hamile kalam cok insan var :)
Teşekkür ederm hayırlısı :)Varsa çıkar canım hakkında hayırlısı olsun
Okuyorsunuz bilginiz yoksa yazmadan çıkabilirsiniz sorun nedir tam olarak anlayamadım?Her işkilenen bu başlığı kullanıyor
Bari parantezde belirtin
Gebelik diye
Bilgim olmadan okumuş bulunuyorum, sorunca başlık
Kişisel mesele değil elbette.Okuyorsunuz bilginiz yoksa yazmadan çıkabilirsiniz sorun nedir tam olarak anlayamadım?
Öyle mi dersiniz? Bir dahakine öyle yaparız :) iyi gecelerKişisel mesele değil elbette.
Belirtseniz, daha hızlı cevap alırsınız.
Zaten konu yanlış yerde, çok yazılıyor diye buraya açtınız.
Aklınızda olsun, bilen hangi konuda baksın?
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?