İyi akşamlar hanimlar. Hayatımın oldukça zor bir döneminde kafayı dağıtmak için bu aralar çok sık burada takiliyorum. Bu sefer de ben bir şey danışmak istiyorum.
2 yaşındaki bir bebeğin velayeti babaya verilir mi? - ekonomik özgürlüğüm var.
Şahsım adına bir şey talep etmeden, sadece çocuğun masrafları için bir aylık nafaka ödeme durumu olur mu? Ya da kendisinden hiçbir şey talep edilmezse yine mahkeme kararıyla nafaka bağlanmasi gibi bir durum olur mu?
Antidepresan kullanımı velayet alımında sorun teşkil eder mi?
Şiddetli geçimsizlik kabul edilebilmesi için kanıt olarak ne sunulabilir?
Evet doğru. Konu başlığını düzenleyeyim.
Burada avukat arkadaşlar da var, ya da aynı süreçlerden geçenler de olabilir. Yardımcı olabilirler diye yazıyorum.
Evet doğru. Konu başlığını düzenleyeyim.
Burada avukat arkadaşlar da var, ya da aynı süreçlerden geçenler de olabilir. Yardımcı olabilirler diye yazıyorum.
İyi akşamlar hanimlar. Hayatımın oldukça zor bir döneminde kafayı dağıtmak için bu aralar çok sık burada takiliyorum. Bu sefer de ben bir şey danışmak istiyorum.
2 yaşındaki bir bebeğin velayeti babaya verilir mi? - ekonomik özgürlüğüm var.
Şahsım adına bir şey talep etmeden, sadece çocuğun masrafları için bir aylık nafaka ödeme durumu olur mu? Ya da kendisinden hiçbir şey talep edilmezse yine mahkeme kararıyla nafaka bağlanmasi gibi bir durum olur mu?
Antidepresan kullanımı velayet alımında sorun teşkil eder mi?
Şiddetli geçimsizlik kabul edilebilmesi için kanıt olarak ne sunulabilir?
Merhaba 2 yaşında bebeğin velayeti babaya verilmez, genelde istisnai bir durum olmazsa anneye verilir. Ekonomik özgürlüğüm var demişsin. Sen çalışırken bebeğin bakımıyla annen ya da başka yakınların bakarsa çok iyi olur senin için. Diğer sorular hakkında bir fikrim yok ne yazıkki. Umarım bu sitede avukat vardır gereken cevabı verir.
İnternette böyle yazıyor. Antidepresan kullanımı velayeti almaya engel değil. Çocuğun ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumdaysan sorun yok , iyi olmani diliyorum ,
İnternette böyle yazıyor. Antidepresan kullanımı velayeti almaya engel değil. Çocuğun ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumdaysan sorun yok , iyi olmani diliyorum ,
O kadar uğraşmissin. Çok teşekkür ederim gerçekten. Ben açıkçası burada benzer hikayeler çıkar diye sormayi tercih etmiştim. Çok sağ ol güzel dileklerin için de sağ ol
Çocuğun velayeti,siz istediğiniz sürece sizde kalır, yaşı küçük,baba çalışıyorsa nafaka bağlanir ama az ama eh işte,antidepresanın velayete etki edeceğini sanmıyorum leblebi gibi herkes alıyor,küfür hakaret, aşağılama vb gibi mesajları var ekonomik şiddet evle ilgilenmeme vs bunlar varsa mahkemeye sunarsiniz