Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetten önce yoğun beyaz akıntı bel ve kasık ağrısı vardı belirtilerimArkadaşlar hamilelik belirtileriniz nelerdi adetten önce hissttinizmi yoksa adet geçtikten sonrami belli oluyor
Benimde beyaz kremsi bir akıntım oluyor ama çok yoğun değilBenim adetten önce yoğun beyaz akıntı bel ve kasık ağrısı vardı belirtilerim
Göğüs hassasiyetin falan olmuşmuyduBenim adetten önce yoğun beyaz akıntı bel ve kasık ağrısı vardı belirtilerim![]()
Ara ara geliyodu benim de sadece tuvalete gittiğimde yoğun peçeteye geliyodu adet günü çoğalmıştı beyaz akıntım inşallah çift çizgiyi görürsünüzBenimde beyaz kremsi bir akıntım oluyor ama çok yoğun değil
Aa onu unuttum göğüslerim acıyodu ama öyle aşırı bi acı değildi adet günümden sonra çok acımaya başladı adetten önce çok olmayan ama acı ve ağrı vardıGöğüs hassasiyetin falan olmuşmuydu
Şuan adetime 2gün var 7gün varken erken gebelik testi yapmıştımAra ara geliyodu benim de sadece tuvalete gittiğimde yoğun peçeteye geliyodu adet günü çoğalmıştı beyaz akıntım inşallah çift çizgiyi görürsünüz![]()
Aa onu unuttum göğüslerim acıyodu ama öyle aşırı bi acı değildi adet günümden sonra çok acımaya başladı adetten önce çok olmayan ama acı ve ağrı vardı
Peki birkaç günüm ağrıdı yoksa baya bir devam ettimiAa onu unuttum göğüslerim acıyodu ama öyle aşırı bi acı değildi adet günümden sonra çok acımaya başladı adetten önce çok olmayan ama acı ve ağrı vardı
Sonra dayanamadım 6gün varken yaptım oda buyduAa onu unuttum göğüslerim acıyodu ama öyle aşırı bi acı değildi adet günümden sonra çok acımaya başladı adetten önce çok olmayan ama acı ve ağrı vardı
Heveslendirmek istemem ama sizin gebelik var gibi görünüyo4gün varkende yaptım yine kaset test oda buydu
Hiç umudum yok 1sene önce bir gebelik geçirdim kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında denedik ama olmadı doktora gittik klmen verdi sonra çatlatma iğnesi oldum geçen ay adetim gecikti gittim kan verdim beta 16çıktı 2gün sonra tekrar verdim 6ya düştü bu ayda denedik işte 2gün var adetime baklm nolcakHeveslendirmek istemem ama sizin gebelik var gibi görünüyobi kan testi verin bence çünkü var gibi görünüyo
![]()
Ben de aynı durumdayım 3 ay önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum o gebeliğimde bu belirtilerim vardı ki sizin testlerinizde de var gibi duruyor bende bekliyorum bakalım bu ay ne olacakHiç umudum yok 1sene önce bir gebelik geçirdim kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında denedik ama olmadı doktora gittik klmen verdi sonra çatlatma iğnesi oldum geçen ay adetim gecikti gittim kan verdim beta 16çıktı 2gün sonra tekrar verdim 6ya düştü bu ayda denedik işte 2gün var adetime baklm nolcak![]()
Hayırlısı olsun Allahım sanada nasip etsin inşallahBen de aynı durumdayım 3 ay önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum o gebeliğimde bu belirtilerim vardı ki sizin testlerinizde de var gibi duruyor bende bekliyorum bakalım bu ay ne olacakAllah hayırlısıyla hepimize nasip etsin