Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
2.665
6.731
27
Merhaba arkadaşlar. Kpss çalışırken buradaki arkadaşların çok büyük desteği oldu. Hatta gidip gitmeme konusunda kararsızdım konu açmıştım kulüpteki kadınlar git hayatını kur demişlerdi. Herkese teşekkür ederim. Aile bakanlığına bağlı bir huzurevine lisans hemşire olarak atandım. Ocakta 1 yıl olacak bana çalışıyorum. Dün öğretmen ataması oldu biliyorsunuz. Listede sağlık hizmetleri 85 kişi 76 ile kapatmış olarak gördüm. Sağlık bilgisi bölümü de 17 kişi 72 ile kapatmış olarak gördüm. Yaşlı hizmetlerine de atanabiliyormuşuz ama dünkü listede o yoktu. Hemşireliği, insanlara faydalı olmayı seviyorum. Ama huzurevi psikolojik olarak biraz zor bir yer. Yaşlılar bana A derken başka bir hemşire arkadaşıma hayır ben B dedim diyor. Öncelikle ne yapmam gerekiyor sanırım pedagojik formasyona yazılmam lazım sonra da 2025 öğretmenlikle ilgili kpss ye girmem lazım (gy gk kaldırıldı diyorlar). Öğretmen olmak istiyorum meslek lisesinde. Huzurevinde hastaları memnun etmek imkansız gibi. Hastayı takip ettiğim halde neden gelip bana bakmadın, öldüm mü kaldım mı bilmem ne anında tartışma moduna giriyor yaşlılar. Burada sözleşmeliyim öğretmenlikten atanırsam farklı unvanda olduğu için buradan istifa edip geçebiliyormuşum. Az kişi alıyor ama denemekten ne kaybederim atananlar nasıl atanmış dedim. Nereden başlamalıyım? Bilgisi olanlar yazabilirse memnun olurum.

X