İnsanlara ilaç kullanı kullanmamaları hakkında fikir vermeyin, doktor uygun görmüş ki yazmış.O ilaç o konuda ciddi sıkıntılı imiş. Bir yakınımda da aynı sorunlar olmuştu. Maşallah anlattığınız kadarıyla iyi bir evliliğiniz var o ilaca gerek duymayın bence stresle başka türlü başa çıksın.
Ciddi anlamda cinsel isteksizlik yapan bir ilaç! Eğer anksiyete çok ciddi değilse kullanılmasın yada muadili başka bir ilaç alınabilir.Sağlık ocağına git oram buram kaşınıyor alerjim var de ne yazıyor sizce tabi ki bu ilacı. Leblebi gibi tüketiliyor bu ilaç artık. Bundan sonra fikir belirtirken sizden fikir alacağım :)İnsanlara ilaç kullanı kullanmamaları hakkında fikir vermeyin, doktor uygun görmüş ki yazmış.
Benden fikir almanıza gerek yok hanımefendi, siz maşallah doktorsunuz sanırım, bi sıkıntı varsa doktora gidip fikir alınır, insanlar pat diye bırakmaz o ilaçları, bırakmamalı, biz de onları bırakın ilacı kesin diye ahkam kesemeyiz, kesmemeliyiz.Ciddi anlamda cinsel isteksizlik yapan bir ilaç! Eğer anksiyete çok ciddi değilse kullanılmasın yada muadili başka bir ilaç alınabilir.Sağlık ocağına git oram buram kaşınıyor alerjim var de ne yazıyor sizce tabi ki bu ilacı. Leblebi gibi tüketiliyor bu ilaç artık. Bundan sonra fikir belirtirken sizden fikir alacağım :)
evet yapiyor doktorka gorussun onun icin de ayrica bir sey veriliyir ereksiyon sorunu yaratiyor bu ilaclarMerhaba hanimlar,
4 aylik evliyim.
Esim anksiyete hastasi ilaclari bi ara birakmisti ve ben o ara vajinusmusu yenmistim. Fakat is stresinden esim lustral e basladi. Doktoru verdi. Aramiz iyi masallah bana surprizler yapar, inanilmaz ilgilidir. Iyi davranir. Kirmaz beni hicbir konuda. Hafta ici benden once evde oldugundan eve geldigimde genel olarak masamiz yemegimiz hazir olur. Temizlige yardim eder. Beni cok yormamaya calisir. Hayata bakis acimiz hemen hemen aynidir. Ailesine aileme her zaman saygilidir. Fakat dengeyi tutturur kimsenin gazina gelmez beni kimse icin kirmaz. Bende ona saygiliyim tabiki.Bir kac ufak puruz yasadik fakat cok sukur toparladik genel olarak esimden memnunum. Fakat o ilaci ictiginden beri afedersiniz adama naparsam yapayim denemedigim sey kalmadi yok kaciyor benden. Alkolu birakmisti arada sirada iciyordu keyfi yerine gelsin diye masalar hazirladim. Camasirlar aldim yapmadigim kalmadi. Adamda tik yok. Telefonlarini karistirmaya basladim. Takip etmeye basladim. 2 ay oldu 3 kez iliskiye girdik bir sekilde kendini tatmin ettigini dusunup uzuldum. Birde vajinusmusu yendigim icin az da olsa o konuda yaklasim bekliuordum. Yorgunum yok uykum var gel hayatim sarilip tv izleyelim vb. Bahanelerle artik kendimi 2 ayda cirkin hissetmeye, istenmedigimi dusunmeye vb sacma sapan duygulara kapildim. Evlendigimizden beride trafik kazasi yaptik vb. Bazi seyler yasadik vajinusmus zaten canimi yakiyordu beni uzuyordu. Birde istenmedigimi dusunmek beni cok gerdi. Ve dun gece 5 sayfa mektup yazdim.aglaya aglaya cunku bazen yanina yattigimda sarilmiyordu da kendimi yalniz hissetmeye baslamistim. Belkide abartiyordum ama bir suru hayatta beklemedigim sacma sapan seyler yasadim dolmustum belkide. Rahatsiz oldugum seyleri yazip kiyafetlerin uzerine biraktim. Servisim ona gore erken geldigi icin ciktim evden. Okumus bugun beni kac kere aradi defalarca yazdi sayamadim. Neden konusmadin benimle Veda eder gibi yazdin dedi. Kelimeleri secmek istedim yanlis bir cumle kurup seni kirmak istemedim dedim. Megersem bu ilac onda cinsel isteksizlik yapmis. Ve bana soylemeyede utanmis. Kendisini cok kotu hissetmis bir uzuldum bir uzuldum yazdiklarima pisman oldum. Boyle bir durum yasayan var mi. Ilaclarini biraksiniistemiyorum tedavisi yarim kalmasin. Birakcam dedi birakma birsekilde yolunu buluruz biz seninle dedim. Her zaman yanindayim aslinda ama bende hassastim belkide kendimi kotu hissettim keske yazmasaydim. Fikir verebilir misiniz bana. Tesekkurler.
kesilemez ansiyete ciddi bir sirundur ve en az 2 yil tedavi gerektirirBenden fikir almanıza gerek yok hanımefendi, siz maşallah doktorsunuz sanırım, bi sıkıntı varsa doktora gidip fikir alınır, insanlar pat diye bırakmaz o ilaçları, bırakmamalı, biz de onları bırakın ilacı kesin diye ahkam kesemeyiz, kesmemeliyiz.
Ben de çektim bu hastalıktan, çok iyi biliyorum evet.kesilemez ansiyete ciddi bir sirundur ve en az 2 yil tedavi gerektirir
takviye ilac alacak o kadar gidecek urologa ya da psikitatriste bilir gibiBen de çektim bu hastalıktan, çok iyi biliyorum evet.
Kafalarına göre ilacı bırak yazıyor insanlar, bu rahatsız etti beni.
Haklısınız.
lustral isteksizlik yapmaz aksine bevliye dr ları bile bu ilacı öneriyor psikiyatrilerde bunu yazar genç erkeklere tekrar gidin doktora bence yada psikologa
Doktor bu yapmayacak cinsel isteksizlik demis. Inanmiyorum daha diyor. Doktora demis yeni evliyim etkilemesin beni doktorda bu etkilemez seni demis. Bugun anlatti bana da. Onun sagligi daha onemli benim ilac aklima gelseydi kesinlikle birsey demezdim ona. Uzdugum icin cok uzgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?