- 20 Kasım 2023
- 399
- 86
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yagmur9091
-
Hormon testini adetken vermiyor muyuz normalde de verebiliyor muyuzDeğerlerin iyi canım ama prolaktin yüksek birazcık birde e2 düşük gibi çünkü benim de e2 20 çıkmıştı doktor çok düşük demişti ama ne zaman verdigin de önemli ben adetin 15. günü vermiştim düşüktü benimki o döneme göre yani
Sonra ne yaptınız peki doktor ne önerdi benim de bötle ama hiç bişey demiyorlar normal diyip geçiyorlarDeğerlerin iyi canım ama prolaktin yüksek birazcık birde e2 düşük gibi çünkü benim de e2 20 çıkmıştı doktor çok düşük demişti ama ne zaman verdigin de önemli ben adetin 15. günü vermiştim düşüktü benimki o döneme göre yani
Adetin 3.üncü günü verdim canım E2 yükseltmek için ne yapmam gerekiyor acabaDeğerlerin iyi canım ama prolaktin yüksek birazcık birde e2 düşük gibi çünkü benim de e2 20 çıkmıştı doktor çok düşük demişti ama ne zaman verdigin de önemli ben adetin 15. günü vermiştim düşüktü benimki o döneme göre yani
Adetin 2. Veya 3.günüHormon testini adetken vermiyor muyuz normalde de verebiliyor muyuz
Adetin 2. Veya 3. Günü sanıyordumHormon testini adetken vermiyor muyuz normalde de verebiliyor muyuz
Ben hemşire arkadaşıma sordum normal e2 biraz düşük ama sorun teşkil etmez demişti. Prolaktin sınır 26 ymış galibaSonra ne yaptınız peki doktor ne önerdi benim de bötle ama hiç bişey demiyorlar normal diyip geçiyorlar
Arkadaş adetin 15. Günü yazmışta o yüzden sordum bende 2.veya 3. Günü biliyordum eğer. Öyleyse bende vermek istiyorum daAdetin 2. Veya 3. Günü sanıyordum
Ben 3.günü verdim 2. Ve 3. Gün veriliyorArkadaş adetin 15. Günü yazmışta o yüzden sordum bende 2.veya 3. Günü biliyordum eğer. Öyleyse bende vermek istiyorum da
Ee hamile kaldınız mı pekiBen hemşire arkadaşıma sordum normal e2 biraz düşük ama sorun teşkil etmez demişti. Prolaktin sınır 26 ymış galiba
Benim ki yumurtlama dönemi olacak diye bakmislardo o yüzden düşük dedi doktor yumurtlama olmamıştı o yuzdenSonra ne yaptınız peki doktor ne önerdi benim de bötle ama hiç bişey demiyorlar normal diyip geçiyorlar
Tabiki e 2 ye yumurtalama zamanı bakıyorlar eğer 100 den fazla çıkarsa yunurta kaliteli oluyor ama adet zamanı da belki 20 normal kabul edilebilir benim ki yumurtlama dönemi oyleydiHormon testini adetken vermiyor muyuz normalde de verebiliyor muyuz
Yumurtan güzel çatlamışBen adetin sonlarına doğru hormon testi vermiştim e2 75 çıkmıştı progesterona da adetin 21.günü bakıldı 22.4 çıktı
Hayir. Eşimde varikosel çıktı ameliyat olduEe hamile kaldınız mı peki
Merhaba canım E2 ovülasyon sürecindeyken 50nin üzerinde çıkması gerekli. 50altındayken o ay yumurtaların az veya döllenmeye müsait değil anlamları taşır. Kendini bilen ticari düşünmeyen doktorlar bu seviyedeykenntüp bebeğe dahi başlamazlar sonra ki ay başlanır. E2 stres vs gibi seveplerle o ay dalgalanabilir bu durumdayken önem arz etmez ama o ay tüp bebek gibi bir düşüncen varsa tedaviye o ay başlama çünkü güzel yanıt alamazsın.Herkese merhaba kızlar hormon testlerim çıkmış doktora gitmeden yorumlarmısınız acaba hepsi normal mi
E2 20
Progesteron 15,60
Prolaktin 24,70
FSH 5,62
LH 5,07
Androjen D4 2,90
Testesteron 1,66
DHEA 3,2
DHEA-S 326,0
SHBG 84
17-OH-Progestron 0,80
Bu değerlerle hamile kalabilirmiyim
Merhaba canım ben bu testleri adetin 3. Günü verdim ovulasyon döneminde değilMerhaba canım E2 ovülasyon sürecindeyken 50nin üzerinde çıkması gerekli. 50altındayken o ay yumurtaların az veya döllenmeye müsait değil anlamları taşır. Kendini bilen ticari düşünmeyen doktorlar bu seviyedeykenntüp bebeğe dahi başlamazlar sonra ki ay başlanır. E2 stres vs gibi seveplerle o ay dalgalanabilir bu durumdayken önem arz etmez ama o ay tüp bebek gibi bir düşüncen varsa tedaviye o ay başlama çünkü güzel yanıt alamazsın.
Tüp bebek gibi bir düşüncemiz yok maddiyatımız yetmiyor maalesef sadece eşim Kasım ayında ameliyatı oldu bekliyoruzMerhaba canım E2 ovülasyon sürecindeyken 50nin üzerinde çıkması gerekli. 50altındayken o ay yumurtaların az veya döllenmeye müsait değil anlamları taşır. Kendini bilen ticari düşünmeyen doktorlar bu seviyedeykenntüp bebeğe dahi başlamazlar sonra ki ay başlanır. E2 stres vs gibi seveplerle o ay dalgalanabilir bu durumdayken önem arz etmez ama o ay tüp bebek gibi bir düşüncen varsa tedaviye o ay başlama çünkü güzel yanıt alamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?