• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan yardım etsin

BynPofuduk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
128
3
48
lütfen sadece okuyup geçmeyin fikri olanlar yazsın cidden çok kötü etkileniyo psikolojim.
Ben küçükken değişik bi yürüme şeklim varmış ben tam anlatamıyorum ama sorunu söyleyim şimdi adım atarken ayak bileğimi düz tutamıyorum yani hafif bi c şekli alıyo çokta yamulmuyoda biraz.bu yüzdenmi bilmiyorum ama dizimi yana doğru kaydırıyorum normal otururken bükünce dizim normal veya olduğum yerde çömelince sadece yürürken oluyo vede hani yürürken topukdan başlarsın ya basmaya ben öyle değil hepsini birden basıyorum.çünkü bileğim esnek olmadığı için parmak uçlarından kaldıramıyorum ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama bi fikri olan varsa söylesin.

yani ayak bileğimde hareket kısıtlılığı var çok bükemediğim için yanlara felan bükülüyo gibi bundan dolayı düzgün yürümüyorum çok anlaşılır gelmemiş olabilir ama fikri olan paylaşsın lütfen çok ciddi bi durum benim yerimde olabilirdiniz okuyupta geçmeyen artık kafayı yiyecem insanlardan laf işitip duruyorum yok sende şumu var yok bumu var cidden artık çok bunaldım çok anlaşılır gelmemiş olabilir ama

Back