• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan yardım etsin:(((

sevimli_cirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
823
20
98
ben 1.5 sene önce evlendim.3 ay evkardeş gibi yaşadık.tam bu sorunu çözdük.hamile kaldım.bebeğimi kucağıma aldım.bu sefer yine aynı sorun başladı:(((...evlenmeden önceki halimdeyim.normal doğum yaptığım için dikişlerimin patlamasından korkuyorum:(((...uzman doktora gitmem gerekirmi?

bebeğim 4 aylık şimdi.4 aydır eşimle ileri gidemiyoruz....doğumdan sonra benim akıllı kayınvalidem ve annem dikişlerin germemesi için krem sürmemi söylediler.bende bepantene sürdüm.krem dikişlerin kuruyup düşmesini engelledi.devamlı ilk atıldığı gibi kaldı.27 gün sonra dikişlerim iltihaplandı.fucidin kullandıktan sonra dikişlerim düştü.1 ay sürdü.şimdi hafif bi zorlamada sızlıyo.yürüyemiyorum.bu yüzden korkuyorum patlayacak diye:(((

canım bence bir jinekoloğa git..büyük olasılıkla 4 ayda en çetrefil inatçı dikiş bile geçmiştir. bir de iş kafanda biter. rahat olmaya çalış...eğer doktor sorun yok derse rahatlarsın zaten. o da işe yaramazsa ilişkiden önce kendini biraz tahrik etmeye çalış:utangac: eşinden yardım alabilirsin bu konuda...umarım tıbbi bir sorun yktur dikişlerinde..sadece psikolojiktir. o zaman biz daha iyi yardımcı olabiliriz;)

canım bende normal doğum yapyım doğumdan sonra hiç ilişkiye giremedik bizz canım çok yanıyordu doktorum hiç bir sorun yok dedi dikişler felan güzelçe iyileşti ama ben yok yapamıyodum birde doğum kontrol hapına başladım oda isteksizlik yaptı birde kaçtane dk gittim hiç bişey yok dediler birde psikolojik canım bu kafanda bitirmen gerekiyo ben önce hapı bıraktım sonra dk verdiği kremleri kullandım çok şükür şimdi iyiz atlattık:Saruboceq::Saruboceq:

Back