Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
4 aylık bi kızım var sadece anne sütü ile besliyorum iki gündür ıkınma gibi bi bağırması var ve ıkınırken kendini sıkıyo ve kızarıyor kabız falan değil ama neden yaptığını çözemedim bilgi verirseniz sevinirim iyi akşamlar
4 aylık bi kızım var sadece anne sütü ile besliyorum iki gündür ıkınma gibi bi bağırması var ve ıkınırken kendini sıkıyo ve kızarıyor kabız falan değil ama neden yaptığını çözemedim bilgi verirseniz sevinirim iyi akşamlar
4 aylık olmuş artık gazını kendi kendine çıkarmaya başlaması gerek ama belki çıkaramayıp gazdan ıkınıyodur.karnına saat yönünde masaj ve sıcak kompleks yaparsan gazını çıkarmasına yardımcı olur.
sağlıkla büyüt bebeğini:80: