Bilgisi olan varsa yardım edin lütfen

Fadime07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
72
11
3
32
3 eylülde düşük yaptım şimdi ilk regl oldum düşüktür sonra dün çamur gibiydi bugün de çok şiddetli ağrıyla birlikte normal adet kanamasına döndü midem bulanıyor iştahım kesildi bu normal mi ?

3 eylülde düşük yaptım şimdi ilk regl oldum düşüktür sonra dün çamur gibiydi bugün de çok şiddetli ağrıyla birlikte normal adet kanamasına döndü midem bulanıyor iştahım kesildi bu normal mi ?
Beklemiş kan olabilir ama bence bi doktora görün

Kendiliğinden düştü sonrasında doktor rahim içinde kan pihtilari kaldığını bunun da temizlenmesi gerektiğini söyledi fitil verdi onu kullandım tekrar kontrole gittiğimde temizlenmiş pürüzsüz görünüyor demişti.. benim normalde de sancılı olur ama bu kez fazla :( doktorum özelde fakat şu anda doktora gidicek durumum yok

Aksam gidym o zaman eşim gelsin zaten test filan da yapılması gerekiyor regl olunca gel tekrar dedi doktorum ama maddi.sıkıntı olunca gidemiyorum :(

İnşallah canım çok teşekkür ederim hepinize ilk kez yaşayınca birsey bilmeyince böyle oluyor :(

Doğum yaptıktan sonra olduğum 40ımdan sonraki ilk adette böyle olmuştu çok yoğun çok sancılıydı rahim kendini toparladığından oluyordur.

Ayy içim rahatladı şimdi biraz inşallah benim de öyledir çok teşekkür ederim

Eğer muayene olduysan ve rahmin temizlenmişse hiç korkutma kendini. Bende kendim dusuk yaptım bi sonraki adetim çok zor geçmişti aşırı kanama yaşamıştım. Doktor normal olduğunu söyledi

Teşekkürler sağolun sizlere de geçmiş olsun evet muayene oldum rahim içi temizlenmisti Antalya daym ben

Önceden rahmin yumurtluyodu ve döllenmeyince onu atıyodu bu defa emriyo oluştu onu attı yani eski regl gibi olmaması normal belki de ultrasonda görülmeyen ufak bir parça vardır. Eski reglilerin gibi olmaması anormal değil 3 ayda rahmin kendini toparlayacak. Ben de düşük yaptım özellikle ilk regl farklı oluyo.

Kendiliğinden düştü sonrasında doktor rahim içinde kan pihtilari kaldığını bunun da temizlenmesi gerektiğini söyledi fitil verdi onu kullandım tekrar kontrole gittiğimde temizlenmiş pürüzsüz görünüyor demişti.. benim normalde de sancılı olur ama bu kez fazla :KK43: doktorum özelde fakat şu anda doktora gidicek durumum yok
dr gidememi anlıyorum da

bu durumda
burada kimse ,bu duruma doğru cevap veremez

seni muayene edip ,teşhis kolayamaz ,ilaç yazmazz

Back