bilgisi olan varsa lutfen yardimmmmm

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
32
Merhaba kizlar size birsey sormak istiyorum durduk yere kolum ayagim belim vb. Kasiniyor ve kucuk sinek isirigi gibi olup sonra tekrar geciyor cok sık olan birsey degil ama hergun mutlaka oluyor sizce neden olabilir yardim ederseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler.

Canım alerjik olabilir fakat biz yardımcı olamayız ki bir dermatoloğa gözüksen.

Tamam cok tesekkur ederim belki daha once basina gelen olmustur diye yazayim dedim bende

Canım benim eşimde olmuştu stresten dolayı aylarca sürdü cildiye doktoru mavi kutu birhap yazdı ve bitti

Bendede oldu canım biyerden mikrop kapmışım doktora gittim bir krem hazırlattı özel karışımdı,birde hap vermişti..1 buçuk haftalik tedaviden sonra geçti..doktora git bence..

ürtiker olabilir mi...
belirli şeylere alerjiden yada stres kaynaklı olabilir
en iyisi cildiyeye gitmek

Stres belki olabilir birde zamaninda doktor yune alerjin var demisti vucuduna birebir temas etmesin demisti ama ozamnlar hc bir etkisini gormemistm hatta doktir bunuda nerden uydrdu tahlil bile yapmadan faln demistim

Dermatolog ilk seçenek...

Oradan bir sonuç alamazsanız dahiliyeye gidip değerlerinize baktırın.

Karaciğer problemleri alerjik reaksiyon belirtileri verebiliyor.

Geçmiş olsun.

Sadece belli bir yerde ev yada iş yerinde oluyorsa pire,tahta kurusu yada başka bir ısırgan böcek olabilir.Yüne alerjin varsa kullandıysan etki edebilir,en iyisi doktordan yardım almak böcek ısırığımı alerjik bir sorunmu yada başka bir şeymi net olarak belli olur.

Hiç birşey çıkmıyor canım korkma eşimin vücudu resmen benek benek kabarıp tekrar sönüyor ve başka yerde çıkıyordu çok can sıkıcı bir durum ama geçti ve ilacı ilk gün kullandıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…