Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar size birsey sormak istiyorum durduk yere kolum ayagim belim vb. Kasiniyor ve kucuk sinek isirigi gibi olup sonra tekrar geciyor cok sık olan birsey degil ama hergun mutlaka oluyor sizce neden olabilir yardim ederseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler.
Bendede oldu canım biyerden mikrop kapmışım doktora gittim bir krem hazırlattı özel karışımdı,birde hap vermişti..1 buçuk haftalik tedaviden sonra geçti..doktora git bence..
Stres belki olabilir birde zamaninda doktor yune alerjin var demisti vucuduna birebir temas etmesin demisti ama ozamnlar hc bir etkisini gormemistm hatta doktir bunuda nerden uydrdu tahlil bile yapmadan faln demistim
Sadece belli bir yerde ev yada iş yerinde oluyorsa pire,tahta kurusu yada başka bir ısırgan böcek olabilir.Yüne alerjin varsa kullandıysan etki edebilir,en iyisi doktordan yardım almak böcek ısırığımı alerjik bir sorunmu yada başka bir şeymi net olarak belli olur.
Hiç birşey çıkmıyor canım korkma eşimin vücudu resmen benek benek kabarıp tekrar sönüyor ve başka yerde çıkıyordu çok can sıkıcı bir durum ama geçti ve ilacı ilk gün kullandıktan sonra