• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirin arkadaşlar

ftmclk

Olamaz mı, Olabilir...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.288
2.662
83
Doktor adetim düzenlensin diye duphaston ilaç verdi daha ilk gün bi tane attım akşamı kahverengi leke geldi bi kaç gün sonra pembe bi leke geldi sürekli kasıklarım ağrıyo karnım ağrıyo gaz sancısı gibi belim ağrıyo bugün yine kahverengi lekelenme oldu bu ilacı kullananlar bu belirtiler sizde de oldumu yoksa hamilelik belirtileri olabilirmi gerçi hamilelik için ümitlenmek istemiyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor cevaplarınızı bekliyorum o_O

Netten araştırdım ilacın etkileriymiş bunlar kızlar olurda okuyup merak eden olursa diye cevabında kendim yazayım bi daha dedim kimseden ses çıkmamış Hoppa

Netten araştırdım ilacın etkileriymiş bunlar kızlar olurda okuyup merak eden olursa diye cevabında kendim yazayım bi daha dedim kimseden ses çıkmamış Hoppa
Canım merhaba bu ilacı ne kadarsure kullandın ve sonrasındaki süreç ne oldu Allah bağışlasın evladinizda olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah 👐

Canım merhaba bu ilacı ne kadarsure kullandın ve sonrasındaki süreç ne oldu Allah bağışlasın evladinizda olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah 👐
Allah razı olsun canım darısı sana olsun inşallah İnan ki ilaçtan ne kadar sonra oldu onu hatırlamıyorum ama klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım

Back