How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bilgisi olan varmi

S.HAYAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
267
1
96
- Yurtdışı
arkadaslar kizim neredeyse 9 aylik. logusalik kanamam 60 gune yakin devam etti.
sonralari 15 gunde bir adet gormeye basladim. doktora gittim 2 ay once ultrason kontrolunde hic bisey cikmadi. emziren anneler icin dogum kontrol hapi verdi. 2 aydir kullaniyorum ama ona baslayali haftada bir adet gorur oldum. bir hafta temizim bir hafta adet goruyorum.
dun yine doktora gittim hapi birak dedi etkileri hafif oldugundan ise yaramamis dedi.
simdi doktorun dedigine gore ya spiral , ya kolda deri altina takilan cubuktan , yada kizimi emzirmeyi birakip normal dogum kontrol hapindan kullanicam.

ama spiral adeti duzene sokar mi yada cubuk. hani dogum kontrol hapi tamamda. eve geldikten sonra int. arastirdim sadece dogum kontrol hapi icin adet duzeni olur diyo.
bende kizimi emzirmek istiyorum daha cok kucuk. sali gunu doktorda tekrar randevum var.

adeti neler duzene sokar bir bilgisi olan varsa lutfen cevaplasin cunku kafam cok karisik

benimde lohusa kanamam yoğun bir şekilde 56 gün sürmüştü bugüne kadar hiç regli olmadım.. ben üç aylık iğnelerden yaptırdım kanamamı o kesmişti emziren anneler de kullanabiliyor..

benimde lohusa kanamam yoğun bir şekilde 56 gün sürmüştü bugüne kadar hiç regli olmadım.. ben üç aylık iğnelerden yaptırdım kanamamı o kesmişti emziren anneler de kullanabiliyor..

int onada bakmistim ama o regli tamamen kesiyor diye yazilmisti. tamamen kesildi mi yoksa duzene mi girdi canim

ben lohusa kanamasından sonra hiç regli olmadım ama doğumdan sonra normal olabiliyormuş.. iğneyi zaten bir kere yaptırdım ondan olacağını sanmıyorum..

Back