How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bılgısı olan varmı?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
29
Merhaba annemle kadınlar plajına gitmek istiyorum. Daha önce gidip menmun kaldıgınız bır yer var mı İstanbul da? Denizi temız olan, şezlonglu bir mekan.. Sadece bayanların oldugu

Kadınlar plajına sadece kadınlar mı girebiliyor?
Ben sadece adı öyle sandım.

Bir bilgim yok, iyi tatiller dilemek istedim.

Kuşadasında kadınlar denizi var onunla karıştırdın muhtemelen. Orası normal plaj herkes giriyor.

Diğer yerlerde kadınlar plajı böyle etrafı tahta perdelerle kapalı sadece kadınların girdiği yerler.
Bi kere gitmiştim teee 90’larda çocukken, çok fantastik bi yer 😂

Kuşadasında kadınlar denizi var onunla karıştırdın muhtemelen. Orası normal plaj herkes giriyor.

Diğer yerlerde kadınlar plajı böyle etrafı tahta perdelerle kapalı sadece kadınların girdiği yerler.
Kuşadası’nın kadınlar plajı da cok güzel , üniversite yıllarım orada geçmişti.
Hey gidi günler hey 🙁

Çok, çok şaşırdım.
Kuşadası gelmişti aklıma, evet.

Bu nice bende hiç olumlu şeyler hatırlatmadı öylemi yahu?

Evet sadece kadınlar gırıyor tesekkur ederim daha once gttm ama farklı mekan ıstyorm ondan sordm
Yahu elinin altında internet var..
Arayıp bulabilirsin.
Buradaki kadınların seyahat acentesi varmış gibi sormak yerine.
Ayrıca bu bir dert değil bacım.
Tatil programı.
Açtığın bölüm yanlış.
Elımde İnternet varda sızın gttgnz menmun kaldgnz bı yer vardır belki onerırsnz dıye soruyorm heee halde

Merhaba annemle kadınlar plajına gitmek istiyorum. Daha önce gidip menmun kaldıgınız bır yer var mı İstanbul da? Denizi temız olan, şezlonglu bir mekan.. Sadece bayanların oldugu
tesetturlulere ozel havuzlu villalar var ama ucretleri bayagi yuksek ..plaj olarak var mi bilmiyorum ama ozel villalar daha iyi geldi :)) komple her taraftan kapali bikini bile giyebilirsiniz :))

Back