bilgisi olan varmi acaba

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
426
381
32
Saygideger ablalarim kardeslerim size bi sorum olacak ben iki yillik universite okuyordum ve okulun bitmesine yarim donem kala evlendim ve okula devam edemedim su an yarim kalan okulumu bitirmek istiyorum acikogretimden bitirebiliyor muyum acaba bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmi

Hmm yni simdi acikogretimden bitiremiycem
Sanırım yatay geçişi soruyorsun önlisansın ilk yarı ve son yarı yılında geçiş yok diye biliyorum ben de tabi yinede ESkişehir'i arayıp sorabilirsiniz.

Ama şunuda yapabilirsiniz kayıdınız durduğu için sınavsız 2.üniversite kapsamında 2 yıllık önlisans bölümlere kayıt olursunuz.1.sınıftan başlarsınız ama.

Hayir benim
Hayir sormak istedigim yatay gecis degil okulumu tam bitiremedm haliylr alttan dersler kalmis ordu onlari acik ogretimden verebilirmiym diye soruyorm

Hayir benim

Hayir sormak istedigim yatay gecis degil okulumu tam bitiremedm haliylr alttan dersler kalmis ordu onlari acik ogretimden verebilirmiym diye soruyorm
O zaman 2.üniversite kapsamında kayıt olursunuz ,ingilizce,Türk dili ve inkilap tarihinden muaf olursunuz eğer bu dersleri gördüyseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…