• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan var mı?

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
Kızlar makyaj yapma konusunda çok beceriksizim. En azından günlük güzel bir makyaj yapmak için kişisel kurslara gitmek istiyorum. Yani bana sadece kendime nasıl uygulamam gerektiğini nasıl ürünler tercih etmemi söylemeli. Kontür uygulamasını da öğrenmek istiyorum. Fakat internetten baktığım kadarıyla isteklerime uygun bir kurs bulamadım. Aranızda giden ya da giden birini bilen var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler :KK54:

Günlük makyaj için kursa gerek yok ki. Yapa yapa kendinize uygun olan makyajı bulursunuz. Gözünüzü seveyim günlük makyajda kontür yapmayın. Suratında tüp patlamış gibi panda gözlü hatunlar dolaşıyor ortalıkta. Korkuyorum. :KK53:

işteee denemek için yarın bir fırsat :KK55: resim yapıyor gibi düşün herşeyi çok abartma öyle renkler kullan ki teninle uyumlu olsun ve pis bir görüntü oluşturmasın bir iki denemeye cok güzel yaparsın bence allık kullanmayı unutma özellikle :)

Back
X