Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
braun markasının yüz epilatörünu almak istiyorum ama karşıma birçok ürün çıkıyor. kullanıp memnun kalan var mi. veya başka marka onerebilecek. killari kökten alsın istiyorumm.
Kalici lazer yada epilasyon dusunmuyormusunuz?siz çok iyi marka bişey alsaniz bile 15 gun geçmeden tekrar cikicak ve bununla ugrasmak gercekten zor yani ben kendi adima soyluyorum 2 haftada bir biyik aldirmak bile işkence gibi bana
Kalici lazer yada epilasyon dusunmuyormusunuz?siz çok iyi marka bişey alsaniz bile 15 gun geçmeden tekrar cikicak ve bununla ugrasmak gercekten zor yani ben kendi adima soyluyorum 2 haftada bir biyik aldirmak bile işkence gibi bana
Yani bilemiyorum sizin tercihiniz ama sizin aldiginiz evde kullandiginiz makinalarla kökten kurtulmak değil köklerini güclendiriceksiniz ve her defasinda daha sert çikicak tecrübeyle sabit