• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan var mı?

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Evde bakım maaşı alan eğer ki hasta olan kişi birgün evlenip nikah olursa maaş kesilir mi? Yada hastanın maaşı kesilebilir mi bu durumda evleneceği kişinin sigortası yok çalıştığı yerden elden maaş alıyor.

Bakıcısı ile aynı evdemi kalıcak kişi başı 1219 TL gecmiyorsa kesilmez 15 gün içinde haber verilirse kesilmez sigorta olsada bişey olmaz iş yerinden maaş bildirmesi istenir onlarda sigorta için sorun çıkar diye problem ederler diye düşünüyorum sorucaklariniz varsa yazın

8 saat ayrı kalmama şartı var öyle biliyorum yakinmi olucak ev tekrar bir evinize gelip bakicaklar gelenler karar vericekler

8 saat ayrı kalmama şartı var öyle biliyorum yakinmi olucak ev tekrar bir evinize gelip bakicaklar gelenler karar vericekler
Evleri yakın değilmiş eşinin üzerine verseler bakıcı maaşını bu süreç cok uzar mı borçlarıda varmış yani 1 2 ay alamazsalar kötü olur onlar için

Calismiyacak o zaman eşi tek gelirleri bakım maaşı olucak olur adres ve bakıcı değişikliği bulunduğunuz yere göre zaten en az 2 ayı bulur eve kontrol gelicekler onaylanicak

Back
X