İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum canımAile hemine gittim az once gordükleri kese büyük bi kistte olabilir dedi. Haftaya gel beta yukselmemis olursa senin beta degerin normalde yuksek dicem dedi. O nasil oluyorsa. Benim bi unudum kalmadi.nerde yasiyorsun belki cevre bi yerdesindir de doktor davsiyesi alirim
Bişey sormak istiyorum. Kendimi tutamıyorumda gidip tekrar kan testi yaptırsam kesin olan bi sonuc elde edebilir miyim ki 2 gün önce yaptirmistim en son ??Ben de aynı belirtileri yaşıyorum adetime 6 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne kadar doğrudur bilemem
Canım durumun neydi adet gecikmesi vs hatırlayamadım benBişey sormak istiyorum. Kendimi tutamıyorumda gidip tekrar kan testi yaptırsam kesin olan bi sonuc elde edebilir miyim ki 2 gün önce yaptirmistim en son ??
Kızlar merhaba. Bu ayın 10 unda regl oldum 24 günde bir regl oluyorum.normalde 5-5 bucuk gün sürer ve 6. Gün tamamen bitti diyebilirim. Ancak bu ay ilk gün geldi sabah az bir sekilde normalde de ilk günüm bu sekildeydi zaten. ikinci gün cok olmayacak sekilde gelmeye devam ederken gün bitmeden kesildi birden. Normalde azala azala en son kahve rengi olup 5.gunun sonunda kesilirdi. Ve son 4 gündür karnımda regl olucak mısım gibi bir ağrı(9 gün var daha reglime) , bazen sağ bazende sol kasık agrısı , bel ağrısı ve gece sık sık tuvalet ihtiyacı , bacaklarımda üşümüş gibi bi sancı oluyor. Yarin icin randevu aldım ama bütün günde meraktan catladım. Tecrübesi olan varsa paylaşa bilir misiniz acaba ?? Diye konu açmıstimCanım durumun neydi adet gecikmesi vs hatırlayamadım ben
(Bugun doktora gittim. Beta hcg 3.61 cikti daha öncede yaptirmistim kac kere ama 0.1 in uzerine cikmamisti. Rahim duvarinda kalinlasma var adet gunun yakin mi dedi ama benim adetime daha 9 gün var doktorda şasirdi. Ve kese gibi bisey gördügünu söyledi am yinede hamile degilsin dedi. Ben hic birsey anlamadim. Şikayetlerimede yumurtlama haftandasin ondandir dedi ama benim yumurtlamam 2 gün önce bitmis olmasi gerekiyordu. Hic bisey anlamadim cidden) bunun uzerine konusmustukCanım durumun neydi adet gecikmesi vs hatırlayamadım ben
Canım kese görünmesi için çok erken drğil mi?(Bugun doktora gittim. Beta hcg 3.61 cikti daha öncede yaptirmistim kac kere ama 0.1 in uzerine cikmamisti. Rahim duvarinda kalinlasma var adet gunun yakin mi dedi ama benim adetime daha 9 gün var doktorda şasirdi. Ve kese gibi bisey gördügünu söyledi am yinede hamile degilsin dedi. Ben hic birsey anlamadim. Şikayetlerimede yumurtlama haftandasin ondandir dedi ama benim yumurtlamam 2 gün önce bitmis olmasi gerekiyordu. Hic bisey anlamadim cidden) bunun uzerine konusmustuk
Evet ama ne oldugunu aciklayamadi daha sonra aile hekimine gittim oda kist olabilir gordukleri dedi merak ediyorumCanım kese görünmesi için çok erken drğil mi?
1 hafta var daha sürekli bi adet sancısı var kısa kısa ama daha sık oluyo agrı bende belki yükselmistir diye düsünmekten alamıyorum kendimi. Rahim duvarı kalınlasmis dedi birde doktor ama 9 gün varken bunun olmadina doktorda sasirdi ne biliyim. Olursa ilk bebegim olucak garip bi duygu sürekli git baktır diye dürtüyoCnm bence biraz daha bekle adetne kaç güm kaldı psikojikte olablr
Merhabalar arama yaparken gördüm msjlarınj da merak ettim ne yaptın? Bence farklı bir dr a mutlaka git aile hekimine değil ama bi özele git ya da devlet varsa gidebileceğin farklı bir kadın doğum dr una git beta ya baktır hormon testi iste mutlaka ve ultrasondan yine baksın gördükleri tam olarak neymiş.. 3.61 beta kese için çok çok az bir değer ama yükselme varsa betada bu daha da artıyorsa şu an 50lere yakın bir değer olmalı en az yine kese görünmez tabi de en azından ne olduğunu bilirsin..1 hafta var daha sürekli bi adet sancısı var kısa kısa ama daha sık oluyo agrı bende belki yükselmistir diye düsünmekten alamıyorum kendimi. Rahim duvarı kalınlasmis dedi birde doktor ama 9 gün varken bunun olmadina doktorda sasirdi ne biliyim. Olursa ilk bebegim olucak garip bi duygu sürekli git baktır diye dürtüyo
Zar zor kendimi tuttum 3 gün varsa beta degeri artar dedim dün aksam ayni hastanenin acile ne gittim. Sürekli bi regl sancısı var 3 günüm var daha ama gecmiyo bi türlü günler öncesinden gelmisti zaten bu agrı dayanamadim sırf merakımdan gittim normalde böyle olmazdı cünkü Tahlil yaptılar o arada Serum takti kaslarin gevser dedi 1 saat sonra çıktı sonuçlarım. Beta hcg 0.13 e düşmüs eski sonucunda anlamlı bisey ifade etmiyodu zaten dediler. Bütün bu agrın sancı idrar yolu enfeksiyonundan dedi doktor . 3 gün önce yapilan tahlillerin aynisi yapildi 3 gun önce de aynı sikayetle gelmistim ama sonuclarım temizdi dedim. Bu çok nadir ortaya cikar dedi simdi cikti dedi ilac yazdı gönderdi. Ama doktorun dedigi kese gibi biseyi yine aciklayamadilarMerhabalar arama yaparken gördüm msjlarınj da merak ettim ne yaptın? Bence farklı bir dr a mutlaka git aile hekimine değil ama bi özele git ya da devlet varsa gidebileceğin farklı bir kadın doğum dr una git beta ya baktır hormon testi iste mutlaka ve ultrasondan yine baksın gördükleri tam olarak neymiş.. 3.61 beta kese için çok çok az bir değer ama yükselme varsa betada bu daha da artıyorsa şu an 50lere yakın bir değer olmalı en az yine kese görünmez tabi de en azından ne olduğunu bilirsin..
Dün ayni hastanenin aciline gittim beta 0.13 e düsmüs. Eski sonucunda bisey ifade etmiyodu zaten dediler. Tahlil falan yaptilar bütün bu belirtiler idrar yolu enfeksiyonundanmisUmarım güzel haberler alırsın güncel durumun nedir merak ettim kan testini mutlaka tekrarlamalısın
İlaçları kullanmadın dimi.. Bak ne anlatıcam aynısı başıma geldi umut vermek değil nşyetim sadece temkinli olmanı istiyorum aynı senin gibi adetimden gğnler önce sancılarım oldu bi gün işten çıktım direkt devlete gitim acile dr a anlattım iltihap olmuştur dedi hamilelikten şüpheleniyrum test yapar mısınız deyince yaptı ama malum 1buçuk saatte çıkıyor beta sonucu neyse kan verdim bekliyoruz o arada sonuç çıktı mı acaba diye enabız a girdim baktım sonuç çıkmadan daha dr bana bir sürü ağor ilaç yazmış idrar yolu iltihabı için, o arada sonuç da geldi ve 0.30 mu 0.40 mı ne çok düşük. Dr un yanına girdim neden sonucu görmeden bana reçete yazdınız dedim biraz kızdım ve iptal edin reçeteyi almıcam ilaçları deyip çıktım. Sancılar geçmedi tabi ama iltihap olmadığına da çok emindim adetime 5 gün kala yine sancı artınca bu defa evde erken gebelk testi yaptım silik çizgi çıktı ve o alşam özel hast acile gittim 49du beta. Şimdi oğlum 13 aylık.. Kısaca adet gününü bekle bence de ama riske atıp herhangi bi ilaç kullanma en fazla parol al çok duramazsan.. Adetinden önce istersen erken gebelk testi yap birdaha beta ver.. Hangi şehirdesin bu arada? Dr tavsiye bulunur belki..Zar zor kendimi tuttum 3 gün varsa beta degeri artar dedim dün aksam ayni hastanenin acile ne gittim. Sürekli bi regl sancısı var 3 günüm var daha ama gecmiyo bi türlü günler öncesinden gelmisti zaten bu agrı dayanamadim sırf merakımdan gittim normalde böyle olmazdı cünkü Tahlil yaptılar o arada Serum takti kaslarin gevser dedi 1 saat sonra çıktı sonuçlarım. Beta hcg 0.13 e düşmüs eski sonucunda anlamlı bisey ifade etmiyodu zaten dediler. Bütün bu agrın sancı idrar yolu enfeksiyonundan dedi doktor . 3 gün önce yapilan tahlillerin aynisi yapildi 3 gun önce de aynı sikayetle gelmistim ama sonuclarım temizdi dedim. Bu çok nadir ortaya cikar dedi simdi cikti dedi ilac yazdı gönderdi. Ama doktorun dedigi kese gibi biseyi yine aciklayamadilarbilmiyorum ya. Regli gelsinde bi hormon testine gidicem
Ay yeni gördüm yazinı ya. Ilac yazdi almadim daha carsamba regli günüm adet sancımda var hala nerdeyse 2 haftadir var gerci yeni olan bisey degil. Allah bagıslasın valla sen temkinli davranmissin akıllı kadınsınİlaçları kullanmadın dimi.. Bak ne anlatıcam aynısı başıma geldi umut vermek değil nşyetim sadece temkinli olmanı istiyorum aynı senin gibi adetimden gğnler önce sancılarım oldu bi gün işten çıktım direkt devlete gitim acile dr a anlattım iltihap olmuştur dedi hamilelikten şüpheleniyrum test yapar mısınız deyince yaptı ama malum 1buçuk saatte çıkıyor beta sonucu neyse kan verdim bekliyoruz o arada sonuç çıktı mı acaba diye enabız a girdim baktım sonuç çıkmadan daha dr bana bir sürü ağor ilaç yazmış idrar yolu iltihabı için, o arada sonuç da geldi ve 0.30 mu 0.40 mı ne çok düşük. Dr un yanına girdim neden sonucu görmeden bana reçete yazdınız dedim biraz kızdım ve iptal edin reçeteyi almıcam ilaçları deyip çıktım. Sancılar geçmedi tabi ama iltihap olmadığına da çok emindim adetime 5 gün kala yine sancı artınca bu defa evde erken gebelk testi yaptım silik çizgi çıktı ve o alşam özel hast acile gittim 49du beta. Şimdi oğlum 13 aylık.. Kısaca adet gününü bekle bence de ama riske atıp herhangi bi ilaç kullanma en fazla parol al çok duramazsan.. Adetinden önce istersen erken gebelk testi yap birdaha beta ver.. Hangi şehirdesin bu arada? Dr tavsiye bulunur belki..
Testte yaptım 2 gün sonra regli olmam lazim negatif çıkıyorİlaçları kullanmadın dimi.. Bak ne anlatıcam aynısı başıma geldi umut vermek değil nşyetim sadece temkinli olmanı istiyorum aynı senin gibi adetimden gğnler önce sancılarım oldu bi gün işten çıktım direkt devlete gitim acile dr a anlattım iltihap olmuştur dedi hamilelikten şüpheleniyrum test yapar mısınız deyince yaptı ama malum 1buçuk saatte çıkıyor beta sonucu neyse kan verdim bekliyoruz o arada sonuç çıktı mı acaba diye enabız a girdim baktım sonuç çıkmadan daha dr bana bir sürü ağor ilaç yazmış idrar yolu iltihabı için, o arada sonuç da geldi ve 0.30 mu 0.40 mı ne çok düşük. Dr un yanına girdim neden sonucu görmeden bana reçete yazdınız dedim biraz kızdım ve iptal edin reçeteyi almıcam ilaçları deyip çıktım. Sancılar geçmedi tabi ama iltihap olmadığına da çok emindim adetime 5 gün kala yine sancı artınca bu defa evde erken gebelk testi yaptım silik çizgi çıktı ve o alşam özel hast acile gittim 49du beta. Şimdi oğlum 13 aylık.. Kısaca adet gününü bekle bence de ama riske atıp herhangi bi ilaç kullanma en fazla parol al çok duramazsan.. Adetinden önce istersen erken gebelk testi yap birdaha beta ver.. Hangi şehirdesin bu arada? Dr tavsiye bulunur belki..
Hayırlısı olsun üzülme yakın demekki olmaya çalışıyor belki deTestte yaptım 2 gün sonra regli olmam lazim negatif çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?