Ay ben sanırım sizin testinizde t ve c çizgisini karıştırdım yazmıyor çünküHenüz pik değil. İki çizgi de aynı koyulukta ya da t çizgisi c den daha koyu olacak
bu markayı ilk kez kullanımdım pek bişey anlamadım.16,17,18,19 sırayla testler sizce nedirHenüz pik değil. İki çizgi de aynı koyulukta ya da t çizgisi c den daha koyu olacak
16 da yumurtlama olmuş 17 de çatlamış diğerlerinde yumurtlama yok. c ve t yazmadığı için biraz kafa karıştırıcı ama diğerleriyle yan yana olduğunda anlaşılıyor. Umarım değerlendirmişsinizdir de tutarbu markayı ilk kez kullanımdım pek bişey anlamadım.16,17,18,19 sırayla testler sizce nedir
bnmde kafam karıştı bu markada teşekkür ederim16 da yumurtlama olmuş 17 de çatlamış diğerlerinde yumurtlama yok. c ve t yazmadığı için biraz kafa karıştırıcı ama diğerleriyle yan yana olduğunda anlaşılıyor. Umarım değerlendirmişsinizdir de tutar
Daha olmamış . Diğeri gibi koyu olacak ….arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi ilk kez bu marksyı kullanıyorum bu pozitif mi
T zaten c den daha koyu şuanHenüz pik değil. İki çizgi de aynı koyulukta ya da t çizgisi c den daha koyu olacak
Evet daha sonra yazmadığı için karıştırdığımı dile getirdim zaten.T zaten c den daha koyu şuan
Şu şekilde anla bu testlerde her zaman max yazan yer T kısımdır çatlamak üzere yumurtanarkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi ilk kez bu marksyı kullanıyorum bu pozitif mi