• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ?

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Hayırlı günler Bayanlar iş yerinden bir arkadasım için açıyorum bu konuyu biraz önce icra kağıdı geldi arkadaşıma kredi borçları için banka tebligat göndermiş 8 bine yakın borcu var masrafıyla beraber bankayı arado banka bizle ilgili yok diyor şimdi bu borcu nasl ödeyebiliriz avukatla görüştüğünde taksit yaparlar mı hepsini birden ödeme şancı yok

Hayırlı günler Bayanlar iş yerinden bir arkadasım için açıyorum bu konuyu biraz önce icra kağıdı geldi arkadaşıma kredi borçları için banka tebligat göndermiş 8 bine yakın borcu var masrafıyla beraber bankayı arado banka bizle ilgili yok diyor şimdi bu borcu nasl ödeyebiliriz avukatla görüştüğünde taksit yaparlar mı hepsini birden ödeme şancı yok
İcra kagidinda iban numarasi yazar. Odemeyi oraya yapmasi lazim. Daha once borc bilgisi gelmistir ve arkadasiniz odemedigi icin icra davasi acilmistir. Artik hepsini 7 gun icerisinde odemesi gerekir diye biliyorum ama yanlisim varsa bilen arkadaslar duzeltebilir
Borc bankaya degil icra dairesine oldugundan orasi ile gorusmesi gerekir ayrica. Belki vardir bir kolayligi

Odeme gucu var mi... Varsa sorun yok.. Oder taksit yapilir.. Ancak odeme gucu yoksa veya azsa, o zaman hic biseye imza atmadan avukattan faiz silme intirimi talep etsin.. Bu surecte tacizlere ve biraz darlamalara katlanacak tabi..

Odeme gucu var mi... Varsa sorun yok.. Oder taksit yapilir.. Ancak odeme gucu yoksa veya azsa, o zaman hic biseye imza atmadan avukattan faiz silme intirimi talep etsin.. Bu surecte tacizlere ve biraz darlamalara katlanacak tabi..
Ödeme gücü var şu saatten sonra düzenli ödeyebilir

Evet bankanın avukatına görüşsün mutlaka taksit yapar ama en fazla 4 falan hazirlikli olsun

Back
X